Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grubaski latem pot z nich leci jak woda z rynnny jak sie czujecie???!

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem was ruszcie d*pe bo jak patrze to wymiotowac aż sie chce niektore moglyby stanac na bramce , z ktorejs z dyskotek :/

Gość laboteq23
To jest jakas masakra plaga tych świnek jest , jeszcze maja tupet żreć na miescie lody , pączki zamiast d*psko ruszyć:p

Gość gość
ciekawe ile ty ważysz i masz wzrostu! uczciwie

Gość marlinzzamorza
Hehe tez to ostatnio zauważylem najlepiej taka jedna koło 20 lat zaczeła sie do mnie usmiechac ale jak miała usmiech na twarzy to oczy jej zniknely hahha Myslałem , ze sie posikam ze smiechu a na plecach miala drugie cycki .Nie rozumiem jak takie cos moze chodzic po swiecie ?

Gość gość
Ja mam 172 cm i waze 59 kg :) i jestem z***bista d*pka a co ???

Gość gość
powinnas z 10 kilo zwalic grubasie:o przy 170 powinno sie wazyc max 52

Gość gość
może i by mogły ale za pewne sam modelem nie jesteś, tv sie naoglądałeś i teraz ta młodzież ma wyobrażenie ze kobieta to tylko parwie jak modelka. Nie daje Ci wiecej jak 19 lat i pewnie do tego paszczur ;)

Gość gość
widac malo znająca życie gimnazjalistka zalozyla ten temat...

Gość gość
myślę ze Panów z oponami na brzuchu również powinno się utylizować, po miastach powinny jeździć specjalne barakowozy z których wyskakiwaliby umieśnieni strażnicy z paralizatorami i na takich "miśków" by polowali, łapali i wywozili do jakiejś ubojni :) nam kobietom również należy się aby oko cieszyć ładnym męskim ciałem :) lubie grube kobiety- dzieki nim czuje sie atrakcyjniejsza

Gość gość
U mnie nie widac ze mam jaka kolwiek nadwage mam kragły tylek plaski brzuszek cycuszki rozmiar C wystajace kosci policzkowe zero tluszczu na plecach a tak samo moglabym powiedziec kilka slow o anorektyczkach xd Kobiety musza byc normalne a nie wpadac w skrajnosci :)

Gość gość
gościu wyżej czyli od wzrostu odejmujesz minimum 20kg. Więc jezli ktos ma wzrost 158 jak ja to ile powinnam ważyć? MAX 30kg???????? Widać że kolejny dzieciak

Gość gość
patrzac na dziewczyny chude wredne z mojej pracy wychudzone wrecz a grubsza mila dziewczyne z mojego sasiedztwa to jednak wole grubsze:o

Gość gość
a ja mam 165 i 65 kilo:D jestem kobieta;)

Gość gość
Nie no jesli 172 cm i waga 59 to waszym zdaniem grubas to radze juz sie na oddzial klasc SPYCHIATRYCZNY! No najlepiej miec 170 cm i 45 kg to jest super waga cud miod!!!!

Gość gość
no tak, mam nadzieje, autorze, ze u ciebie szersze barki są, ładnie umięśniony tors no i kaloryferek. Nie mówie juz o jędrnbym tyleczku i umięśnionych nogasz i silnych rękach :)

Gość gość
PSYCHIATRYCZNY mialo byc :)

Gość gość
Mi chodzi o takie laski typu 168 cm 90kg w gore :)

Gość gość
psychiatryczny to dla tego co nakazuje innym jak maja wygladac:o

Gość gość
to prawda mam to co autor opisuje] ciezko mi, parno, duszno, poce sie niby staram sie trzymac diete, nawet biegam 2x w tygodniu po 5km (na wiecej mi stawy nie pozwalaja) cos tam sobie cwicze w domu, nie jem chleba itp ale co z tego i tak mam nadwage i i tak sie poce. Jest mi fizycznie ciezko dzwigac swoje cialo ale nie mam sily na drakonskie diety a tylko takie dzialaja, na 1200kcal w kwartal schudlam 1,5kg wiec niestety taki juz moj los.

Gość gość
ale co cie obchodza takie laski:o one maja dosc przerabane faceci pewnie unikaja a ty jeszcze kopiesz niecierpie ludzi wlasnie za to, pilnowac swojego nosa ~! wrednoty

Gość gość
ja jestem szczipla i w takie upały tez sie strasznie poce:o to chyba normalne i zdrowe dla organizmu bo sie ochładza jakbyscie sie nie pociły to obawiam sie ze byloby po was przy 30 stopniach(w autobusach 40)

Gość golumb
Grube brzydkie scierwa ?!!!

Gość gość
z jednej strony krzyczycie, zeby ruszyly tylek a za chwile komentarze, ze jak im nie wstyd chodzic tak po ulicach - zdecydujcie sie

Gość gość
przyjdzie taki dzien ze z was beda sie smiac tak jak wy wredne.wstretne kosciotrupy. pan bog nierychliwy ale sprawiedliwy...........................................................jak niez z was to za pare lat z waszych dzieci.....wroci to do was te szyderstwa tego wam zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
a z waszych mozgow leje sie sie sieczka bo macie ja zamiast mozgow a miotle wez jedna z druga i schody zamiec zamiast wysmiewac sie z innych ludzi...................jestescie podle az szkoda pisac