Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Campingi Chorwacja

Polecane posty

Gość gość

Polećcie proszę jakieś fajne i sprawdzone campingi w okolicach Rijeki. Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki.

Gość gość
jak chcesz się r****ć z murzynami,to jedż do niemiec,tam jest ich pełno w chorwacji mozeż liczyć na dymanie z niemcami,albańczykami i chołotą z południa europy

Gość gość
Chodziło mi bardziej o turystyczne wskazówki. Mój facet jedzie ze mną, także tego o czym piszesz nie muszę szukać

Gość gość
po co wozić drzewo do lasu,ale to twoja sprawa,poszukaj sobie googlach,tutaj nikt ci nie pomoże,a jeżeli już się taki znajdzie to i tak będziesz weryfikowała w necie,wiec nie zawracaj głowy

Gość gość
Polacy to jednak pomocni są. Dlatego chociażby na urlop trzeba wyjeżdżać za granicę.

Nie wiem dlaczego Ci ludzie są tacy uszczypliwi tutaj dzisiaj. Masakra. Dramalj, Crikvenica i Selce, na tej trasie dość sporo fajnych kempingów.. w zasiadzie zależy czego szukacie. Ale generalnie było w czym wybrać ;)

Gość gość
Szukam takiego większego campingu, tętniącego życiem, przy plaży piaszczystej ewentualnie lekko żwirowej

północ chorwacji i plaża "lekko żwirowa" - nie wiem czy coś takiego tam istnieje. O piasku zapomnij w całej Cro :)

Gość gość
Czytalam gdzieś, że to są takie sztuczne niewielkie plaże od kamienione na potrzeby turystów takich jak ja. Mogą być też płatne

No są, aczkolwiek plażą bym tego nie nazwała :) W morzu piachu na pewno nie bedzie, także zaopatrzcie się w buty do wody :)

Gość Heh, jechać na jakis tam
kemping i gnieździć się pod namiotem, ale za plażę płacić, żeby 'była piaszczysta' :O Chcesz mieć piaszczystą plaże to nad Bałtyk śmignij, bo urokiem Chorwacji są, między innymi, kamieniste plaże

poza tym kempingi tam nie wychodzą wcale taniej niż całe mieszkanie czy pokój do wynajęcia.. także tu też warto się zastanowić czy jest sens ;) (ja nie widziałam)

Gość gość
Ja wybieram się z taką ekipą, która uznaje wypoczynek tylko pod namiotem. to za bardzo nie przemawia do moich upodobań, ale nie chcę się wyłamywać. Dzięki za rady

Gość gość
A nad Bałtyk z chęcią bym pojechała, ale po pierwsze na chorwację mam niewiele dalej( porównując drogi to czas jazdy zbliżony) i nie mam szczęścia do ładnej pogody.Szkoda