Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na ile mnie oceniacie w skali 1-10?

Polecane posty

Gość Taka sobie jedna.....
Autorko - po co wstawilas TUTAJ ta fotke???? Wytlumacz bo kompletnie nie rozumiem Twojego postepowania....

Gość gość
To co pisza to tez wazna ocena.Panowie probuja ci prz3kazac ze twojatwaz JEst dla nich bez znaczenia:-) Dawaj d*pe i cyce:-):-):-)

Gość gość
a po to zebyś miała zagadkę i mogła zobaczyć jak wygląda ładna dziewczyna:-D

Gość gość
nie pokaże ani d**y ani cycków,pokazałam tylko swoją śliczną buzie i na tym koniec

Gość gość
Boże z dużej litery zydzie

04.07.13 gość a po to zebyś miała zagadkę i mogła zobaczyć jak wygląda ładna dziewczynasmiech.gif ------ hehehehehe

Gość gość
Śliczna twarz to my mamy w lustrze ewentualnie na ulicy nie potrzebujem twoich zdjęć tumanie, serio jesteś pusta. Co studiujesz pochwal się jak już jesteś tak otwarta :-D

Gość gość
A tak na spokojnie i bez ironii autorko.Naprawde wizysz ze jestes ladna? Moze powinnas ze wsi wyjechac i swiat zobaczyc.Piekne kobiety i miec jakies odniesiene?

Gość gość
dlaczego z waszych bezzebnych ust sączy się tyle jadu,jesteście aż tak brzydkie,że trudno wam znieść kogoś o ponadprzeciętnym wyglądzie?

Gość gość
Piękna jesteś ale tylko wg siebie bo ja naprawdę widzę zwykła dziewczynę jakich wiele na ulicy

Gość gość
no to jak widzisz przeciętną dziewczynę,to wystaw ocene właściwą wg ciebie

Z moich usta a raczej spod moich palcow piszacych na klawiaturze nie wychodza obrazajace slowa dotyczace autorki....nadal nie wiem dlaczego autorka wstawila tutaj fotke swoja albo obcej dziewczyny??? :P Nie masz znajomych w realu ,ze wstawiasz fotke w wirt.swiecie i pytasz sie czy jestes ladna? Masz niska samoocene o sobie ...jesli w ogole to jest Twoja fota

Gość gość
Ty jesteś ładną? Co najwyżej przeciętna. Mniemanie o sobie masz wygórowane co skutkuje tym iż jesteś prozna arogancka i głupia. Uroda 5 inteligencja -5 samokrytycyzm -5 narcyzm 10 głupota 10

Gość gość
już nie bądż taka drobiazgowa,jeżeli przenosnie sa ci obce to zapisz się na wieczorowe kursy dokształcające,a jeśli chodzi o moje poczucie wartości,to mam je bardzo wysokie,wiem ze jestem atrakcyjna,a fotke wkleiłam żeby podnieść emocję na tym upadłym forum gdzie wszystkie dziewczyny sa na poziomie starej brzydkiej panny,opluwającej wszystko i wszystkich co moze się kojarzyć z pięknem

Gość gość
i do tej wyzej wystarczyło uroda 5 i ok. reszta mnie nie interesuje

"a fotke wkleiłam żeby podnieść emocję na tym upadłym forum gdzie wszystkie dziewczyny sa na poziomie starej brzydkiej panny,opluwającej wszystko i wszystkich co moze się kojarzyć z pięknem" ---- Ta wypowiedz swiadczy o Twojej inteligencji a raczej o jej braku ! :P:P:P PS.Moze nadaj sobie jakis nick !

Gość gość
widzę,ze podstarzałe,zdesperowane brzydule nie zaprzestaną sączyć jadu,więc chyba koniec tematu

04.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość widzę,ze podstarzałe,zdesperowane brzydule nie zaprzestaną sączyć jadu,więc chyba koniec tematu ---------- Dlaczego od razu "podstarzałe,zdesperowane brzydule" ??? Nie wiesz w jakim jestem wieku,nie wiesz jak wygladam....dlaczego oceniasz innych swoja miara???:P

Gość gość
miare sama sobie wystawiłaś,ja prosiłam o ocene urody w skali 1-10 a nie głupie komentarze odnośnie prózności itp.desperacja płynie z ciebie na odległość

"desperacja płynie z ciebie na odległość" ----- To z Ciebie plynie desperacja bo.....po jakiego grzyba wstawilas tutaj fotke???

04.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość a po takiego,po jakiego ty swojej nie wstawisz nigdy ---- Bez sensowna odpowiedz!!!!I

Gość gość
Mogę stwierdzić jedynie, że masz piękne usta. Naprawdę piękne! Ale... ile ważysz? Wydajesz się być trochę puszysta, mogę się mylić, ale nie masz taką twarz... hm, pełniejszą i jeszcze ta bluza. Szczupłe dziewczyny nie chodzą w bluzach.

eee wg.mnie ta dziewczyna na fotce jest ladna i nie jest gruba,puszysta! -------- "Szczupłe dziewczyny nie chodzą w bluzach. " MIT!!! -------- Bluzy moga tez nosic szczuple dziewczyny....nie rozumiem o co chodzi

Gość gość
Nie widać, czy jest puszysta, o to chodzi. Z tą bluzą to racja, ale teraz młode laski noszą zwiewne, lekkie bluzeczki... Twarz, taka zaokrąglona może wskazywać, że ma trochę więcej kg, ale nie musi oznaczać, że jest gruba, może być apetycznie zaokrąglona:)

Gość gośćnaforum
Autorko, farbujesz brwii henną? :) Skala 7/10.

Gość gość
kochani Wy wszyscy zasługujecie na 10, ponieważ samą zaletą jest to ze zauważacie w sobie drobne niedociągnięcia i małe wady. Dla Pań polecam, bo są elastyczne http://www.elastyczna.pl