Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewkakonewkaspadłazdrzewka

Faceci, wystarczy założyć mini i już po was...

Polecane posty

Odkąd zaczęły się ciepłe dni chodzę do pracy w krótkich spodenkach (mam dość ładną figurę, zgrabne, opalone na solarce nogi), a dzisiaj założyłam dżinsową mini i po prostu nie mogę się nadziwić reakcji facetów - dosłownie każdy który przychodzi do sklepu od razu kieruje wzrok na nogi, niektórzy zaczynają się jąkać, jeden znajomy przedstawiciel powiedział mi (cytuję): "z ciebie to aż kipi dzisiaj seks", kurier, który był z paczką wręcz oniemiał, walnął jakiś komplement:-) Dziewczyny też tak macie?

Gość samiec alfa 22
Nie wierzę na słowo, wklej fotkę nóg. :classic_cool:

Gość bernank
dopiero dzisiaj się obudziłaś ? normalnie odkryłaś hAmerykę, ale lepiej późno , niż wcale

Nie mam fotki nóg, poza tym jestem teraz w pracy i nie mam takiej możliwości. Możesz wierzyć lub nie, dla mnie mało istotne.

Wiedziałam, że facetom się podobają spódniczki, ale że aż tak szaleją? Poza tym wcześniej nie pracowałam, nie miałam tak dużego kontaktu z facetami

Gość gość
Tak jest!:) A sekret tkwi własnie w krótkiej spódniczce. Osobiście uważam, że dużo lepiej prezentuję się w jeansowych szortach, białym podkoszulku oraz czarnych balerinach niz w jakiejś miniówce, która nigdy nie zachwycała mnie swoim krojem. Ale jak widac po reakcji mężczyzn to miniówa przyciąga wzrok!:)

Gość samiec alfa 22
W takim razie zgłaszam do usunięcia, dodatkowo poinformuje twojego pracodawce o tym, że siedzisz na niszowym forum dla idiotek w godzinach pracy. :classic_cool:

Gość gość
Pracujesz w agencji towarzyskiej?

Gość gość
po facetach tak bo to śmundaki i byle co ale po mężczyźnie który zamiast c***a używa głowy do myślenia bankowo nie a co to w końcu mini....nic nadzwyczajnego spódniczka na często gęsto nie zgrabnej d***e

Dokładnie, ja też się sobie bardzie podobam w spodenkach, ale mini robi furorę. Chyba chodzi o to że oni wyobrażają sobie zaraz co jest pod nią:-)

Dlaczego w agencji? Pracuję w sklepie z art. BHP

Gość bernank
i popatrz jakie to jest proste, Ty wyglądasz kobieco i kusisz a wyobraźnia faceta szczytuje

W każdym razie to było bardzo miłe....:-)

Gość gość
Pod majtkami pippa z włosami ?

Gość gość
i Twój poziom ekscytacji osiągnął apogeum hmmm. jak to nie wiele potrzeba pustakowi do życia :D wystarczy aby byle kto spojrzał .... masakra i żenua ! a nie myślałaś może że ktoś jak patrzy to nie z zachwytem tylko sobie myśli ....matko jedyna czy ta dziewucha ma w domu lustro??!! wygląda okropnie ! aż żal patrzeć

Wręcz przeciwnie.

Wiesz, odróżniam wzrok "gardzący" lub taki z politowaniem od takiego, który oznacza że coś się danej osobie podoba. I nie podniecam się tym, po prostu dziwi mnie aż taka reakcja facetów

Gość gość
Czyli golisz pippe na zero?

Gość gość
a ty dalej swoje jessuuuuu facetów dziewucho facetów !!! czyli byle czego byle fiuta który r***a każdą napotkaną c**ę czym ty się jarasz ? poziom to ty masz z***bisty hahaha

Nie wszyscy tak bardzo rozgraniczają faceta od mężczyzny jak ty. dla mnie to jedno i to samo: facet=mężczyzna. Zrozumiano?

Ale co robię? to że nie mam zamiaru się z żadnym bzykać, to znaczy że mam nie zakładać spódnicy i chodzić ciągle w spodniach?

Gość gość
Fajnie, fajnie......ale wiesz ze w miejscu pracy nie wolno sie tak obnazac, prawda

Gość koci wredzioszek
XAXAXOXO poco to robisz jak nie zamiezasz bzykac sie z zadnym? ....................................... o matko! co to za pytanie?! może chce się dziewczyna dowartościować przez takie komplementy, to normalne, każda kobieta je lubi i nie wierzę ze nie będzie eksponować swoich atutów, jesli je ma ;) zazdrośnik!

Gość gość
Podniecasz się jakimiś głupotami. Widać ktoś pierwszy raz zwrócił na ciebie uwagę. Każda kobieta która zna konstrukcje mężczyzn przejdzie nad tym do porządku dziennego a ty się podniecasz nie wiadomo czym.

Gość koci wredzioszek
a z tym mini autorka ma rację faceci ślinią się na widok każdej krótkiej spódniczki i nic na to nie poradzicie, bardziej zauważą zgrabne nogi niż wielkie cyce np

Obnażać? Ludzie! Mam na sobie firmowy top na krótki rękaw bez dekoltu, dżinsową spódniczkę i baletki, czy to jest obnażanie?

Nie, nie pierwszy raz ktoś zwrócił na mnie uwagę:-) Chyba nie bez powodu mój facet jest o mnie na maxa zazdrosny

Gość gość
zwyczajnie jesteś pustakiem no chyba że masz lat 15ście to jeszcze zrozumiem