Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maga nnnn.

Bracia blizniacy-dziwne zachowania sexualne

Polecane posty

Gość maga nnnn.

Jestem mamą 3 synów.Starszy ma 7 lat i nie przejawia zadnego zainteresowania swoją seksualnością.Natomiast jego 5 letni bracia-blizniacy,az za bardzo i nie moge sobie z tym poradzic.Ciągle ogladaja swoje siusiaki,dotykają jeden drugiemu genitalia,rozbieraja sie w ukryciu.Ale dzisiaj o mało nie zaslabłam!Robilam w kuchni obiad i zastanowiła mnie cisza w ich pokoju.Wchodze ..a jeden z synów lezy goły na łóżku,drugi pochyla sie nad jego przyrodzeniem i nie wiem czy nie brał go do buzi.Przysiegam ze to jest prawda i nie wiem co mam robic.Oni maja swój pokój,ale nie śpia w jednym łóżku.Nie powiem o tym mężowi bo boje sie ze mógłby ich ukarac,ale oni chyba nie wiedzą jeszcze co robią?Czy ktos miał podobny przypadek?Czy ich ciekawośc jest normalnym etepem rozwoju?

Gość gość
Musieli gdzies ccos ogladac i teraz experymentuja

Gość gość
też od razu przyszło mi do głowy, że gdzieś coś musieli obejrzeć... może Ciebie z mężem podpatrzyli, może starszy brat im pokazał, może widzieli gdzieś w komputerze?

jezeli cie to tak niepokoi to idz do psychologa. a do goscia powyzej, od kiedy pieciolatkowie sami korzystaja z komputera?!