Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzozestresowana

pomocy

Polecane posty

Gość gość
To test powinien być już wiarygodny niezależnie od pory dnia. Rób i zdradź nam wynik. Ale to miałabyś naprawdę szczęście (bo dziecko to zawsze szczęście) po jednym razie i to w sumie tak krótkim... ;)

Gość bardzozestresowana
Ja zwaryjuje

Dziewczyny dobrze pisza. Zrob test i sie dowiesz. To jak?

Gość gość
Spokojnie, na pewno jest bardzo zestresowana. Czekając nic nie zdziałasz, a jeśli to ciąża to trzeba zacząć brać kwas foliowy jak najszybciej i pójść do ginekologa bo to plamienie jest niepokojące.

Gość gość
najlepiej właśnie pytać się o rade na kafe,a jak ktoś doradzi to też zle. nie potwierdzimy Ci tu ciąży :p zrób test będziesz wiedziała. Mogą to być zaburzenia hormonalne.

Gość gość
Czemu "zwarjujesz"? Przeciez piszesz ze jak to ciaza to bedziesz sie cieszyc.

Ja to bym skakała z radości ! :) Na spokojnie sobie to weź. Mówię Ci, jeśli to ciąża to trzeba iść do lekarza czy wszystko jest ok itd. Musi zobaczyć czy płód się rozwija prawidłowo. Wiec idź zrób test na spokojnie i powiedz nam jaki wynik, bo nie wiem czy mam już gratulować czy potwierdzisz testem? :) P.S. Spokojnie, będzie dobrze :)

Gość gość
Ech i czego tu gratulowac jakby cos? Od razu widac ze to jakas malolata, szkoly nie skonczyla (bendzie, zwaryjuje itd), meza nie ma , pojecia o plodnosci, antykoncepcji nie ma, mieszka zapewne u rodzicow, jakie tu warunki na dziecko? Nie ma co ze soba zrobic to sie zachcialo w ciaze zajsc? Zawsze bedzie sie cos dzialo. Taa...tylko sie cieszyc i gratulowac ze takie knoty w ciaze zachodza. Wielki wyczyn.

gość- Wiem o co Ci chodzi, no ale jakby serio była w ciąży to życzę jej powodzenia. Szkoda tylko, że nie umie zrobić testu jak dorosły człowiek "tylko się boi" Dziwny ten świat.

Gość gość
marne prowo :D