Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p.MiJK

Jaka antykoncepcja będzie najlepsza?

Polecane posty

Gość p.MiJK

Zastanawiamy się z chłopakiem nad wybraniem idealnej metody antykoncepcyjnej. Zależy nam na wygodzie i doznaniach (wiadomo ) więc wszelkiego rodzaju pieniące się globółki, kapturki dopochwowe nie chodzą w grę. Znacie, stosujecie może jakiś inny sposób zabezpieczania się przed ciążą który możecie polecić? Co myślicie o seksie w dni niepłode? To mit czy działająca metoda? A może ktoś z Was używa żelów antykoncepcyjnych? Prezerwatywa nie jest dla nas wygodna a terapia hormonalna niszczy zdrowie. Bardzo proszę podajcie jakieś skuteczne i wygodne metody. Chciałabym po prostu czuć że uprawiam seks łącznie z wytryskiem w niej , z normalnymi doznaniami, a nie jak niektóre pary szybko i beznadziejnie.

Gość gość
zainteresuj sie komputerkiem cyklu, cudowna rzecz!

Gość gość
Jak nie pasuje wam prezerwatywa , tabletki, globulki to zostaje kalendarzyk. Ja od jakiegoś czasu obserwuję swoje cykle i wiem kiedy mam dni niepłodne wtedy kochamy się bez zabezpieczeń. Niestety natura tak nas stworzyła,że największą ochotę mamy ,my kobiety w czasie dni płodnych , wtedy nawet gumka mi nie przeszkadza.