Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka-29

Dla mnie to były spotkania koleżeńskie, dla niego nie:(

Polecane posty

Gość Majka-29

Rok temu skończyłam studia, dostałam się do pracy. Jeden z nowych kolegów pracował w innym dziale, więc tylko mijaliśmy się na korytarzu, mówiąc sobie dzień dobry. Niedawno miał imieniny, więc złożyłam mu życzenia. Zaprosił mnie na kawę. Spędziłam bardzo miło czas z nim, kilka dni później znów się spotkaliśmy, potem znów... codziennie rozmawialiśmy wieczorem smsami. Bardzo dobrze czułam się w towarzystwe nowego kolegi z pracy. Ale zauważyłam, że dla niego to coś więcej, że chce się ze mną nadal tak często widywać. Wyjasniłam mu więc, że mam kogoś, na kim mi zależy i że nie miałam pojęcia , że chodzi mu o coś więcej. Od tamtej pory (jakiś miesiąc) unika mnie, na korytarzu znów tylko bąknie cześc, patrzy na mnie lodowato, wychodząć z pracy odczekał żebym sobie poszła. Czasem ja zagadam ale ucina to. Przykro mi, że tak się stało - i że mam teraz nieciekawą sytuację w pracy. Miałyście coś takiego i jak sobie radziłyście? Ja się z tym źle czuje.

Gość SIndyy
Niepotrzebnie namieszałąś mu w głowie. Nie dziwię się że jest zły. Sobie też namieszałaś

Gość gość
trzeba myśleć, jak widujesz się z facetem co raz , smsujecie do siebie, to co - uważasz że taki kolega z pracy? Dałaś mu nadzieję, a potem dałaś w łeb - więc ma chodzić szczęśliwy i uśmiechać się na twój widok???

Gość gość
Na razie jest zły, możę z czasem mu przejdzie i kiedyś będziecie kumplami z pracy. teraz raczej nie licz na to

Gość Zuzanna Amelia æ
Bardzo typowe nieporozumienie. Dlatego zawsze cenilam ludzi , ktorzy od poczatki jasno i wyraznie okreslali sprawy.

Gość gość
Trzeba było powiedzieć wprost, a nie mydlic mu oczy spotkaniami i smsami!

Gość gość
A teraz Ty uważasz się za poszkodowaną? To on ma prawo byćzły

Gość Julia~~
no i dobrze, że mu powiedziałaś, że zebrałas się na odwagę, a jemu prędzej, czy później przejdzie, Ty po prostu bądź sobą i już! :D

Gość zawallilem sprawe
Ja pierdziele, wspoczuje facetowi. Ja tez tak sie pomylilem i mi to zycie zrujnowalo...

Gość Titi rittti 212121
Miazga. Zabawiłaś się ludźmi. Gdyby to było jedno spotkanie, ale kilka ? Dodam tylko, że mój facet o jedno takie spotkanie był zazdrosny pół roku i za każdym razem mi to wypominał. A co dopiero spotkania + smsy. Bez sensu zrobiłaś.

Gość Majka-29
WIem:( Nie chciałam go zranić, ale myślałam że po prostu się poznamy poza pracą jako znajomi- tym bardziej że on jest starszy prawie 10 lat . Mam się zamknąć w domu i z nikim nie widywać? Przykro mi

Gość gość
:przykro mi" - może majpierw warto trochę pomyśleć a nie komuś tak mieszac w głowie? przy pkazji i sobie

Gość ANnnnnnnnnnia
Oj, namieszałaś... ale Ty na tym źle nie wyszłaś, tylko ktoś inny . Trzeba mieć wyczucie , by nie było takich głupch sytuacji i by kogoś nie ranić.

Gość ANnnnnnnnnnia
Nie masz się zamknąć w domu- ale w tej pracy masz chyba koleżanki ? ALbo wyjścia wspólne, w grupie? A nie z jednym facetem plus smsy, a póxniej zdziwiona , że on myślał że jesteś nim zainteresowana

Gość do autorrki
ale idiotka z ciebie:-( Skoro chciałas sie spotykac na stopie kolezenskiej to po co te kolejne szybkie spotkania i po co smsmsy???? czy z kolegami sie smsmuje???? nie sadze:-( poza tym czemu mu nie powiedzias odrazu ze masz kogos i to tylko kolezenskie sptokania. Starszna idiotka z ciebie!nie dziwie sie ze on cie teraz tak traktuje

Gość gość
Zachowywałaś się tak, że nie dziwne, że robił sobie nadzieję. Masz na co zasłużyłaś.

Gość Majka-29
WIem, głupio wyszło. Na przyszlośc będę uważałą. Jeszcze na dodatek usłyszał w pracy jak mówiłam że nie mam chłopaka. Bo mówiłam prawdę - ten mój facet jeszcze nie jest moim chłopakiem

Gość gość
Może się powtórzę, ale zachowałaś się idiotycznie

Gość gość
Głupie zachowanie , które rani innych...

Gość gość
W sumie pisząc z nim sms-y i spotykając się raz po raz dałaś mu do zrozumienia, że chcesz rozwijać tą znajomość. Z jednej strony na pewno może czuć się rozczarowany/zawiedziony, ale z drugiej niczego mu nie obiecałaś. Nie powinien tak reagować. Dziwię się trochę, że będąc w związku piszesz sms-y z obcym facetem, ale to Twoja sprawa. Na przyszłość poznając kolegę od razu mów, że masz kogoś ;-) widocznie wielu mężczyzn nie rozumie, że może istnieć przyjaźń damsko-męska. Ja miałam kiedyś jeszcze gorszą sytuację - spotykałam się na luzie z chłopakiem, przyjeżdżał do mnie 100km co jakiś czas i nagle przyjechał z bukietem kwiatów i zaczął podgadywać na temat zaręczyn... zlekceważyłam to. Po miesiącu może zaprosił mnie do siebie na uroczystość rodzinną jako osobę towarzyszącą i tam już rodzina dała mi odczuć, że czekają na wesele. Poprosiłam go o rozmowę, która skończyła się awanturą i rozstaniem. Wykrzyczał mi, że jeździł "na pusto" ;-( czułam się strasznie, na prawdę w wieku 19 lat nie myślałam o zakładaniu rodziny...

Gość gość
Nie pierniczcie mi tu o przyjaźni męsko -damskiej. JEżeli facet zaczyna spotykać się z dziewczyną, to nie szuka koleżanki. Tak może być gdy spotykamy się w grupie , znamy się od dawna. I przestańcie robić z siebietakie zaskoczone. jak on mógł w ogóle myśleć , że ja się nim interesuję?

Gość gość
"Nie baw się czyimiś uczuciami, bo ktoś kiedyś zabawi się twoimi" takie coś ostatnio wyczytałąm

Gość gość
piękne i prawdziwe

Gość zawallilem sprawe
jezu ludzie przestancie jezdzic po autorce, ona nic facetowi nie obiecywala! my faceci tak mamy ze na kazda ladniejsza spodniczke ptrzymy jak na obiekt do seksu i naprawde latwo nas nakrecic jesli ona nie nakrecala go swiadomie i celowo to w sumie nic nikomu nie zrobila ot koles sie rozczarowal, no trudno

Gość gość
Mów za siebie. Ja tam szukam dziewczyny zawsze, a nie kogoś na raz. I jeżeli mnie tak traktuje jak tu opisane, to też jest mi przykro