Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexis00090

Kobietki pomóżcie,czy mogę byc w ciązy ?

Polecane posty

Gość alexis00090

A więc tak...denerwuje się że mogę byc w ciąży.Może niepotrzebnie ale jakoś dziwnie to sobie wmawiam i wszystko do tego przypisuje. Mój cykl jest dośc regularny trwa 29-30 dni.Dwa tygodnie temu uprawiałam z moim chłopakiem seks, i były to moje dni płodne.Zabezpieczaliśmy się,prezerwatywa nie pękła.Czekam cały czas na okres który spóźnia mi się już 3 dni.Tydzień temu tak jak przed okresem zaczeły bolec mnie piersi.miałam huśtawki nastroju,lekkie zmęczenie.Czyli tak jak powinno byc. teraz zamiast miesiączki mam bardzo dużo białego wodnistego śluzu a okresu wciąż brak :/ Naczytałam się że tak właśnie jest na poczatku ciąży.Co o tym myślicie ?

Gość alexis00090
któraś odpowie ? :

Gość gość
zrob test

Gość gość
A to takie trudne kupić test i go zrobić? Co my wróżkami jesteśmy i powiemy Ci czy jesteś w ciąży? Rusz głową trochę... Jeśli jestes w ciąży to wspolczuje dziecku tak pustej matki =/

Gość alexis00090
Test to dla mnie ostatecznośc.Boję się go jak ognia :c

Gość gość
tak jestes to ciąża mnoga i pozamaciczna, wspolczuje...

Gość alexis00090
Nie dodałam tematu po to żeby ktos nazywał mnie tu pustą.Nie wypowiadaj się w ten sposób wcale mnie nie znając

Gość gość
kobieto zrob test on nie gryzie, po co uprawiacie seks skoro potem boicie sie sprawdzic czy z tego waszego seksu cos sie nie wykluje??trzeba bylo bac sie seksu a nie testu

Gość gość
jestes w ciąży... urojonej ;p

uprawiałaś seks, jesteś kobietą, masz c*pkę i macicę. Więc tak, mozesz być w ciąży. I tylko tyle da się teraz stwierdzić na pewno, będąc użytkownikiem forum internetowego. Testu się nie bój, żeby go wykonać, nie trzeba ucinać sobie palca, zarzynać czarnej kury ani powiesić kota w sadzie u księdza przy pełni księżyca. Wystarczy go rozpakować, zabrać do wc w sytuacji gdy natura cię tam wezwie, nasikać, starając się nie obryzgać glazury i już! Dwie minuty i masz jasną sytuację. Jeśli np cierpisz na daltonizm, możesz poprosić kogoś bliskiego o interpretację wyniku

Gość alexis00090
oby tylko w urojonej

Gość jak się seksisz to
przynajmniej zdobądź podstawową wiedzę... 28/29 to super regularny cykl. 3 dni to nie spóźnienie

Gość alexis00090
oh nie boję się odpadajacych palców,krwawego rozpakowywanie testu...lecz jego wyniku

Gość gość
boisz się wyniku ? jeśli ciąża jest już faktem to unikanie testu jej i tak nie cofnie więc o jaki lęk chodzi lęk wynika z niepewności a nie z wiedzy

Gość gość
zrób jutro test i pochwal się wynikiem a teraz zrób sobie spacer po teścik:-) nie bój się, dziecko to dar!

Gość gość
pomóżcie ostatnia miesiaczka 19.06 krwawa jak zawsze wczesniej seks tylko z prezerwatywą która chyba nie zawiodła ok kilku dni mdłosci czy mogę się zacząc obawiac czy może to jakis wirus

Gość gość
no i wczoraj robiłam test wynik negatywny