Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczyt chamstwa, czy...?

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu mój ówczesny facet wyjechał w delegację. Pożyczyłam mu swojego laptopa, żeby miał kontakt ze światem. Przed wyjazdem było między nami wszystko w jak najlepszym porządku. W trakcie wyjazdu zaczął się dziwnie zachowywać. Po przyjeździe okazało się, że z mojego laptopa napisał do innej dziewczyny. A namówiony został do tego przez swojego kolegę, który ją znał. Kolega kazał mu sprawdzić, czy ta dziewczyna będzie w jego typie, a jak tak to umówi ich na spotkanie. Najpierw miał opory, bo spotyka się ze mną, ale gdy kolega powiedział, że tamta nie wie, że on kogoś ma, napisał do niej... Mi wmawiał, że to z czystej grzeczności. I że się czepiam i robię problemy. Nie jesteśmy już razem, a ja czasem zastanawiam się, czy dobrze zrobiłam. Co wy na to? Co o tym sądzicie?

Gość gość
Przepraszam za bezposredniosc,ale NAD CZYM SIE JESZCZE ZASTANAWIASZ???Po ptokach...

Gość gość
Zastanawiam się nad tym, czy to ja może zareagowałam zbyt emocjonalnie? Czy ewidentnie to on skopał sprawę?

Gość gość
ON.Poszedl po calosci i tyle w temacie.Powodzenia.

Gość gość
dobre, pożyczasz facetowi laptopa a on z niego flirtuje z inną, mega

Gość gość
Nie rozumiem tego, jak można tak zrobić...

Gość gość
Starałam się jak mogłam, a ten odwalił mi taki numer... I jak tu wierzyć w szczerość uczuć?