Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PaulaDDD

Duże mieszkanie

Polecane posty

Ile Waszym zdaniem musi mieć metrów mieszkanie, żeby uznać je za duże? Gdzieś już widziałam podobny temat, i tam ludzie uznali, że od 70m2 to już duże mieszkanie. Moim zdaniem takie mieszkanie nie jest wcale takie duże... A jakie jest Wasze zdanie? :)

Gość Heniuś
Dla mnie jakieś 250-300 metrów. Najczęściej takie mieszkania robi się po prostu łącząc dwa duże, położone jedno nad drugim. Sam już dość dobrze czuję się od 50 metrów wzwyż ale mam mało rzeczy. Dla rodziny 2+2 komfort zaczyna się od 200 metrów. Tylko takie mieszkania są bardzo drogie i jest ich niewiele, lepiej kupić normalny dom.

A jakbyś podzielił na kategorie wielkość mieszkań? Bo moim zdaniem to by wyglądało tak: Małe mieszkania, do 44 m2 Średnie mieszkania, 45-75m2 Duże mieszkania, od 76m2 wzwyż

Gość gość
My wraz z mężem kupowaliśmy rok temu mieszkanie pod warszawą - 80 metrów z rynku wtórnego. Poprzez biuro http://www.krupa.pl/ - uważam, że dla 4 osobowej rodziny minimum 70 metrów jest potrzebne, wtedy każdy ma swój pokój, jest miejsce na garderobę, odzielne wc i łazienka.

Gość gość
czy przenioslam sie w lata 50-te… nie - to polska wspolczesna bo zniszczony przez komunizm kraj musi nadrobic jakies 60 lat 333 www.youtube.com/watch?v=AVuXtvsfeJE

Gość gość
Mieszkanie 44m2 to klitka. Moj pokoj ma 60m