Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla wszyskich kobiet które mają nieudane małżeństwa i związki

Polecane posty

Gość gość

Obejrzyjcie stary serial Świat według Bundych-tak wygląda przeciętne małżeństwo, a nie te durne seriale z TVNu gdzie wszyscy są w chooooj szczęśliwi i bogaci. Dlaczego oglądacie te durnoty w TV i wierzycie, że związek wygląda cudownie i romantycznie?

Gość gość
Ja mam od6 lat bardzo udany związek, jestem sZczęśliwa i bogata, więc proszę nie uogólniać że wszystkim jest źle, bo tak nie jest. Jak sobie pościelesz tak się wyśpisz

one niech się lepiej zastanowią jakimi są żonami. dobra żona, to dobra matka, bo w dzieciach widzi owoc związku. ale dobra matka nie musi być wcale dobrą żoną

Gość pulka ze spożywczaka
to był świetny serial, fakt teraz produkują jakieś pseudo śmieszne idiotyzmy dla niedorozwiniętych.

Gość Kubus Muchatek
a romantyzm konczy sie jak malzonek/malzonka bzyka pierwsza czy pietnasta kochanke/kochanka?

Gość kobieta z blizną
"a romantyzm konczy sie jak malzonek/malzonka bzyka pierwsza czy pietnasta kochanke/kochanka?" dwudziestom czwartom

Gość kobieta z blizną
kobiety nie mogą się pogodzić z tym, że faceci myślą i reagują inaczej niż my. A feministki ciągle wciskają nam że jesteśmy tacy sami i kobiety się później dziwią. mężczyźni są zupełnie różni od kobiet, zrozumcie to w końcu !!!

Gość świat według bundych to
serial który bawi nastolatków, a dojrzali ludzie widzą w nim dramat. Tak jak z polskim filmem Dzień Świra