Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ona 21

Szukająca przyjaciółki

Polecane posty

Gość Ona 21

Witam Was serdecznie Postanowiłam założyć taki wątek, bo wszystkie, które dotyczą szukania przyjaciółki są o znajomościach internetowych (gg, e-mail), a ja szukam bratniej duszy, takiej prawdziwej Mam 20 lat, obecnie pracuje jako ekspedientka w sklepie odzieżowym Jestem osobą bardzo towarzyską i po prostu nie mam pojęcia dlaczego nie umiem się z nikim zaprzyjaźnić Nie jestem głupia, nie jestem brzydka, ale nie mam takiej przyjaciółki od serca, a bardzo mi tego brakuję... Lubię bardzo imprezy, ale też nie mam na nie z kim chodzić. Chciałabym mieć taką osobę, która by wiedziała, kiedy mam zły dzień i wtedy właśnie wyciągała mnie na spacer, na kawę, na czekoladę, do kina, na zakupy.. Z którą mogłabym o wszystkim pogadać, napić się piwa, pośmiać... Chciałabym chodzić na basen, na siłownię, chciałabym chodzić na spacery, biegać po parku, ale nie mam z kim... Owszem, mam koleżanki, ale zawsze to ja muszę wychodzić z tą inicjatywą, a czasem już mam wrażenie, że się narzucam, bo mi nikt nigdy nic nie proponuję Jeżeli jesteś w podobnej sytuacji jak ja, masz podobne pragnienia, zainteresowania, jesteś z Radomia bądz okolic a nie masz też przyjaciółki, takiej, z którą czułabyś się swobodnie, takiej od serca, napisz do mnie moj email alex20@opoczta.pl umówimy się, spotkamy, pogadamy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować