Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona 2121

Szukająca przyjaciółki ..

Polecane posty

Gość Ona 2121

Witam Was serdecznie Postanowiłam założyć taki wątek, bo wszystkie, które dotyczą szukania przyjaciółki są o znajomościach internetowych (gg, e-mail), a ja szukam bratniej duszy, takiej prawdziwej Mam 20 lat, obecnie pracuje jako ekspedientka w sklepie odzieżowym Jestem osobą bardzo towarzyską i po prostu nie mam pojęcia dlaczego nie umiem się z nikim zaprzyjaźnić Nie jestem głupia, nie jestem brzydka, ale nie mam takiej przyjaciółki od serca, a bardzo mi tego brakuję... Lubię bardzo imprezy, ale też nie mam na nie z kim chodzić. Chciałabym mieć taką osobę, która by wiedziała, kiedy mam zły dzień i wtedy właśnie wyciągała mnie na spacer, na kawę, na czekoladę, do kina, na zakupy.. Z którą mogłabym o wszystkim pogadać, napić się piwa, pośmiać... Chciałabym chodzić na basen, na siłownię, chciałabym chodzić na spacery, biegać po parku, ale nie mam z kim... Owszem, mam koleżanki, ale zawsze to ja muszę wychodzić z tą inicjatywą, a czasem już mam wrażenie, że się narzucam, bo mi nikt nigdy nic nie proponuję Jeżeli jesteś w podobnej sytuacji jak ja, masz podobne pragnienia, zainteresowania, jesteś z Radomia bądz okolic a nie masz też przyjaciółki, takiej, z którą czułabyś się swobodnie, takiej od serca, napisz do mnie moj email alex20@opoczta.pl umówimy się, spotkamy, pogadamy

Gość buuunny soft eco
kurcze....tez szukam takiej osoby...ale mieszkam w innym wojewodztwie :(

Gość gość
No widzisz:/ szkoda niestety...