Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o dojrzałych kobietach po 30stce, które ubierają się jak nastolatki?

Polecane posty

Gość dzinsy, to spodnie dobre
Haha, autor sam za kilka lat bedzie pukal sie po glowie jaki durny temat zalozyl:D wies.pl

Gość gość
jak dobrze ze nie mieszkam juz w pl, ;0

Gość Heniuś
Niestety baby (zwłaszcza te z mniejszych miast) ubierają się fatalnie a im starsze tym gorzej. Na szczęście w Wawce nie brak kobiet ubranych stosownie i z klasą - jak gdzieś usiądziesz to co parę minut taka przechodzi. Niestety wciąż to jest wyjątek - mnie najbardziej rażą: podróbki, przesadna pogoń za modą (objawiająca się tym, że baba wbija się w ciuch bo jest modny choć kompletnie jej nie pasuje - facet nigdy by tak nie zrobił), zbyt małe rozmiary, brak skromności i ubiór niestosowny do okoliczności (praca to nie klub i odwrotnie), wieku oraz ubiór mało kobiecy. Pomijam już tutaj takie okropieństwa jak niechlujstwo, ciuchy stare czy brudne itp. A w dodatku baby myślą, że faceci są głupi i nie widzą tego.

Gość gość
Autorko masz chyba jakieś kompleksy:-(

Gość gość
do autorki ja mam 35 lat i 3 letnia corke.... jak twoim zdaniem powinnam sie ubierac? wybacz ale nie mam ani 1 garsonki w szafie.... bo to po prostu niewygodne.... chba nie myslisz ze bede szla na zakupy i targala siaty lub biegala za dzieckiem ktore w tym wieku przemieszcza sie tylko biegiem w szpilkach i garsonce.... na codzien zwykle ubieram dzinsy i jakas bluzeczke i balerinki..... i mimo to potrafie wygladac stosownie a nie jak nastolatka.......

Gość Mann10
Dziewczyno walnij się w łeb jak ci się nudzi, zajmij się swoją garderobą a nie cudzą!!!!

Gość gość
Nic,niech sie ubierają jak chcą. Jednak głupio wygląda baba po40 w koszulce ze shekiem czy batmanem :D bo i takie widze, do tego skwara solara i tipsy żarówiaste tipsy.Nie,nie podoba,się jeszcze tak do 35 kiedy baba dobze sie trzyma okey0

Gość gość
shrekiem*