Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moje dziecko jest nadpobudliwe

Polecane posty

Gość gość

Moja córka skończyła rok, wydaje mi się że jest bardziej r***liwa i ciekawska niż inne dzieci, ma milion myśli na minutę i ze tak powiem wszędzie jej pełno. Boje się że jest coś z nią nie tak obserwując inne dzieci które są spokojne. Zdarza się tak, że muszę za nią chodzić z jedzeniem bo nie ma naet czasu zjeść. Nie wiem czy to tylko moje wyobrażenia dziewczyny jak jest z Waszymi dziećmi? Wiem ze to tez zależy od charakterku dziecka no ale obawy są...

Gość gość
moje też biega, gada trochę po ludzku, trochę po swojemu. Nie sądzę żeby było coś z nim nie tak.

Gość gość
z tego co czytałam to niby dzieci nadpobudliwe maja problemy ze spaniem, moja na szczescie spi od urodzenia całe noce. jakoś teraz ostatnio zaczełam miec wątpliwości patrząc na inne "spokojne" dzieci

Gość gość
niestety nie wiem nie pomoge Ci

Moja corka taka byla. Troche zwolnila co mnie troszke martwi bo to nie podobne do niej ale moze wyrosla juz. Nie " pociesze " cie ;) ma 3 lata a jej dzikie pomysly skutecznie realizowane doprowadzily do szwow na glowie, wybitych gornych jedynek, blizny na brodzie. Ilosci przerobionych siniakow nie jestem w stanie zliczyc. Czy dziecko nadpobudliwe dowiesz sie tak na prawde w szkole. Teraz moze byc tak jak moja szalona I ciekawska :)