Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strachmawielkieoczy

Brudna wydzielina z pochwy

Polecane posty

Gość strachmawielkieoczy

Mam problem! Od miesiąca,może troszkę ponad "wydaję"brązową wydzielinę. Dostałam miesiączkę 8 dni temu(dzisiaj się skończyła). I znowu wycieka mi brązowa wydzielina,tak cały czas. Zdarzyło mi się w nocy,że obudziłam się z bólu ,bo bardzo mocno brzuch mnie bolał. Nieraz stojąc w autobusie oblewają mnie zimne poty,robi mi się słabo i mam mdłości. Boję się pójść do lekarza,boję się diagnozy,badań związanych z wykryciem co mi jest. Zaznaczam,że nigdy nie byłam u ginekologa-mam 17 lat. Nie uprawiałam seksu(czyli nie jestem w ciąży),lecz się pieściłam.. Proszę,powiedzcie mi co mam robić,jak się zachować,kiedy ból ściska mi żołądek..;(

Gość gość
moge wilizać Ci ci.eczke :)

Gość gość
musisz sie zapisać do gina kobiety bo to nie może czekać prawdopodobnie to ciąża tak zwana dziewicza i trzeba zrobić badania:/

Gość gość
jak sie pieściłaś? to ważne

Gość gość
kochana, gnaj do ginekologa. Popytaj o takiego, którego pacjentki lubią, albo znajdź ginekologa - kobietę. Musisz się zbadać, żeby nie przegapić ewentualnej choroby, zwłaszcza,że źle się czujesz. Pójdź na badanie z koleżanką albo z mamą. Mamy na prawdę potrafią być oparciem w takich sytuacjach i załatwi za ciebie formalności typu - rejestracja, później ewent wykup recepty.. Pozdrawiam i proszę nie kombinuj, tylko załatw sprawę w najprostszy sposób. Pozdrawiam :)