Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anesza77

narkoza u dziecka, lęk

Polecane posty

Gość Anesza77

Moj córka ma planowany zabieg wycinania znamion pod narkozą w tzw. klinice jednego dnia. Wybralam tę klinikę ze względu na chirurga-doktora prowadzącego moją córkę w innej przychodni; tam-tzn w Będzienie w przychdni "Inter-Med" wykonuje zabiegi dzieciom. Niestety nie wiem jakich mają anestezjologów. Przyznam, ze boje sie, czy sie wybudzi, czy nie bedzie komplikacji , jaka będzie poprzebudzeniu, prosze napiszcie o swoich doświadczeniach. Aneta

Gość gość
Moja była pod pełną narkozą mając niecałe 2 miesiące i nic się nie stało, pozostałym dzieciom też nie, także nie nakręcaj się, wszystko będzie dobrze :)

Gość gość
Skoro to tylko nieskomplikowany zabieg, dawka znieczulenia bedize duzo mniejsza w porownaniu do trudniejszych operacji... nie martw sie. dziecko na pewno bedize pod dobra opieko. A jest na cos uczulone? Jesli nie, to tym bardziej nie masz sie czym martwic. spokojnie

Gość Anesza77
Dziękuję Wam za odpowidzi. Moja córka nie jest na nic uczulona raczej. Boję sietylko dlatego, ze jest narkoza :) Przyznaje tez, ze jestem panikarą, taki los:) dziękuje za slowa pocieszenia.