Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość razmoonsa

czy wypada chrzesnej........

Polecane posty

Gość razmoonsa

napisze w skrócie: jestem matką chrzestna u 18 latka.Zaplanowana byla impreza w knajmie na jakieś 30 osób.Planowałam dać 500 zł i jakąś pamiatke.Teraz okazało sie ,że mataka dziecka pokłociła sie ogromnie z moją mamą(są siostrami).I o co chodzi?! Ciotka ublizyła mojej mamie (która tez miala byc na imprezie) i ta wykrzyczala ze zadnej impry nie bedzie. Postanowilam ,że dam jakiś drobiazg chrześniakowi i 100 zł Ale nigdzie nie pojde na żadna fete.dam dzień przed urodzinami.Czy to bedzie ok??Nie chce wyjść na osobe której zalezy na impezie i żarciu.Ale tak mnie wkurzyła ciotka ,że szok.Dziecko niby nie winne ale .....No co własnie co?? Jak to widzicie wy?

Gość razmoonsa
kuuuzwa -masa błędów!przepraszam za słownictwo.Jestem po 2 drinusiach ;-) i "niewinne" się pisze "niewinne"!!!! och

Gość razmoonsa
może sie jednak ktosik wypowie.Ja zmykam spać a z a oknem zaczyna grzmieć to i wył kompa.zajrze rano

Gość gość
Yyyyyyyyy, stare baby się pokłociły a chłopakowi się oberwie... On tu nie jest nic winien, a Ty jesteś chrzestną i nie zachowuj się jak sknera. One się pewnie prędzej czy poźniej pogodzą. Nie chcesz to nie idź na imprezę,ale chrześniakowi złóż życzenia jak należy i nie wygłupiaj się z tą stowką.