Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mogłybyście być z takim facetem?

Polecane posty

Gość gość

Mój partner żyje z zakładów sportowych Z ciekawości pytam: potrafiłybyście to zaakceptować? Średnia miesięczna "pensja" z ostatnich 18 miesięcy to 6722 PLN, są oczywiście miesiące gorsze i lepsze. Ma całe segregatory notatek, w weekend nie ma go dla nikogo, bo ogląda, gra i robi notatki a także gra, robi notatki i ogląda, w tygodniu liczba meczów jest dużo mniejsza, ale i tak całymi godzinami próbuje wyłapać spotkania na których można będzie zarobić w ciągu paru nadchodzących dni. Obstawia tylko dwie dyscypliny na których się zna, nigdy nie szarżuje dla doraźnego olbrzymiego zarobku, nie zataił też przede mną żadnych strat (wiem to na pewno). Ponieważ całe dnie spędza w domu (głównie przed laptopem i z nosem w notatkacH), a ja pracuję poza domem, to on dba o dom i muszę przyznać, że idzie mu świetnie, gotuje lepiej ode mnie, w domu zawsze jest posprzątane, wszystkie sprawy zawsze na czas pozałatwiane, nie muszę nawet o niczym przypominać.

Gość hghgjh
?

Gość gość
zaktualizuj średnią bo parę miesięcy temu też było 6722

Gość gość
wg mnie to jest okej, tym bardziej ,ze siedzi w domu i dba o dom :D no ideał :D hahah moze jestescie moimi sasiadami? bo miezka kolo mnie mlody chlopak, cale dnie w domu, ewentualnie opala sie w ogrodku, mieszkanie na wypasie a jego laska wychodzi do pracy

Gość gość
up

Gość gość
identyczny temat widzialam juz gdzies kilka lat temu... Nie, nie moglabym byc z takim cwaniaczkiem, brzydze sie hazardem.

Gość gość
czemu?

Gość gość
heh ja też tak zarabiam tylko mniej od 900-4000 msc

Gość gość
dodatkowo sam se ubespieczenie opłacam w nfz

Gość gość
ile masz na gre,jakie stawki?

Gość gość
wbrew pozorom to jest cieżka praca wiecej niż 10h bo analizujesz i myślisz cały czas autorka napewno widzi że czasami jej chłopak jest nieobecny. Dodatkowo dochodzi stres tagże sielanki niema. Sam to wiem najlepiej

Gość gość
:)