Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

harmonicca

Kiedy powiewa emocjonalną nudą.....

Polecane posty

Brakuje mi namiętności, flirtu,poczucia, że jestem pożądana, tej gry w łowcę i uciekającego króliczka. Ja wiem, że z czasem to już się po prostu nie chce ale...mi się chce. A mojemu lubemu tylko żarciki w głowie. Uwielbiam ten jego dystans i humor, ale jakoś mnie to nie nakręca. Kiedy już nawet dochodzimy do rzeczy on zawsze coś palnie, a mnie ręcę opadają. Zaczynam się śmiać, i złościć, tak boleśnie wyrwana z erotycznego nastroju. Znowu nici z seksu. Może jesteśmy już bardziej przyjaciółmi, niż kochankami? Ale może dałoby się to jakoś pogodzić? Kiedyś się udawało...

Gość gość
Nieraz tak bywa u mnie podobnie tylko że u Ciebie partner a u mnie partnerka lubię porozmawiać o sexie a z nią po prostu się nie da a to mnie nakręca wtedy jak chciała byś pogadać o swoich myslach i fantazjach to pisz moje gg31125254

hmmm tak się chyba dzieje w większości związków, praktycznie to możesz się cieszyć że partner chociaż ma humor i żartuje, wyobraź sobie partnera, który z nudów i braku pomysłu na siebie "wiesza się" na Tobie, wybrzydza, marudzi, szuka dziury w całym....

hahaha dzięki, nie wiem czy mam rację, ale trochę żyję na tym świecie i zdążyłem się napatrzeć na rożne przypadki ...

No niestety po latach w zwiazkach wypala sie tzw Ogien,i trzeba poszukac jakiejs zapalki by powstal na nowo.