Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo zagłosujecie w kolejnych wyborach?

Polecane posty

Gość gość
Też już nie moę patrzeć na prezesa i jego przyd**asa,zagłosuję na Pana Tuska!

Gość lock
Zagłosuje Pis , na gębę oszusta Tuska już nie mogę patrzeć .Gdyby to była pierwsza kampania z pewnością jeszcze wielu by się nabrało na Druga Irlandię ,może i ja ,teraz będzie im coraz trudniej kłamać .Przecież ci nieudacznicy z PO nie maja żadnego programu .Jedynie co potrafią ,to straszenie pisem i tak w codziennie w kółko .Mamy ich wybierać ,bo przecież oni sa z PO , a guzik ,dobrze wiem kto podniósł mi podatki i wydłużył czas pracy odrzucając obywatelski projekt referendum podpisany przez ponad 2 miliny obywateli przez partię która w nazwie ma OBYWATELSKA .

Gość gość
a program pis-u,jaki?oczywiście sprawiedliwość i mściwość.

Gość każdy byle nie PO
PO-ski urzędnik udał się w oficjalną podróż do Francji. Jednym z punktów wizyty była kolacja u francuskiego odpowiednika. Widząc jego wspaniałą willę z obrazami wielkich mistrzów na ścianach pyta się jak on zapewnia sobie taki poziom życia ze "skromnej" pensji urzędnika. Francuz zaprasza go do okna: - Widzi pan tę autostradę? - Tak. - Ona kosztowała 20 miliardów euro, firma wypisała fakturę na 25, a różnicę przekazała mi. Dwa lata później urzędnik francuski udaje się do Polski i odwiedza swojego polskiego odpowiednika. Kiedy podjeżdża pod domostwo, widzi wspaniały pałac więc pyta: - Dwa lata temu stwierdził pan, że prowadzę luksusowe życie, ale widzę iż w porównaniu do pana to ja jestem biedakiem, więc jak to się stało ? Platformerski urzędnik wraz z gościem podchodzą do okna: - Widzi pan tam autostradę? - Nie. - No właśnie.

Gość gość
@każdy byle nie PO 10/10

Gość Władek Jagiełło
mój głos na PiS

Gość Władek Jagiełło
KNP to jakas kpina, Korwin od 20 lat nie moze wejsc do sejmu, jest katastrofalnie nieudolny :o

Gość MyślicielXXIwieku
Janusz Korwin Mikke ze względu na to, że mówi prawdę jest niewygodny dla elity, która na zmianę rządzi. Dowodem tego jest fakt, że blokuje się mu dostęp do telewizji i debat.

Gość Władek Jagiełło
istotne są wyniki wyborcze a nie sondaże, a Korwin w wyborach nie wychodzi powyżej 2 % i wcale sie nie dziwie :o

Gość JKM ze względu na bzdury
które wygaduje, rzadko jest pokazywany w telewizji. Chyba, że chodzi o pokazanie ciekawostki przyrodniczej czy też efektów psychicznej choroby. To inna sprawa. Wtedy go pokazują. Jako ciekawostka przyrodnicza jest smieszny. Jako efekt choroby psychicznej wzbudza tylko żal i smutek.

Gość Władek Jagiełło
Korwin Mikke 2 lata temu bratał sie i obsciskiwał z Palikotem, uwazając go za "prawdziwą lewicę" (cytat dosłowny) - wiekszego skur wy syństwa nie potrafie sobie wyobrazić wśród konserwatywnych-liberałów, Korwin jest skończony 🖐️

Gość Trzeba głosowac na PO.
NIESTETY nie mamy innego wyjścia, chyba, że pojawi się jakas rozsądna alternatywa ale póki co takiej nie ma.

Gość Trzeba głosowac na PO.
Albo się jest liberałem albo konserwatystą. Liberalny konserwatysta nie istnieje tak jak nie ma kapitalisty socjalistycznego, czy komunisty kapitalistycznego.

Gość Trzeba głosowac na PIS
NIESTETY nie mamy innego wyjścia, chyba, że pojawi się jakas rozsądna alternatywa ale póki co takiej nie ma.

Gość Władek Jagiełło
jak nie istnieje???? :o konserwatywny - światopoglądowo liberalny - gospodarczo idź sie powieś głabie 🖐️

Gość serwus jestem nerwus
w Polsce wszystko jest możliwe

Gość Liberalizm w sferze
gospodarczej a konserwatyzm światopoglądowo? Tak? I taki człowiek jest za powstaniem prywatnych klinik aborcyjnych? A co z burdelami ? A z produkcją np prezerwatyw czy tabletek "po" ? Konserwatywny jest przeciw a liberał gospodarczy za....:D:D:D Jak już pisałem. Nie da rady. Bo liberał jest za wolnością (również gospodarczą ale wynikającą z wolnosci osobistej) a konserwatysta za ograniczeniami wynikającymi z przekonań, wiary itp.

Gość Władek Jagiełło
chyba ci dekiel przygrzało dzisiaj :o

Gość Dlaczego Władku?
Wiesz? To odpowiedz na zadane pytania.

Gość gość
"Platformerski urzędnik wraz z gościem podchodzą do okna: - Widzi pan tam autostradę? - Nie. - No właśnie." Zachęcam więc do przeanalizowania za kadencji której partii zbudowano najwięcej autostrad. Dobra lekcja ekonomii. "ja zagłosuję na PO w najbliższych wyborach do parlamentu" I słusznie. Każdy zdrowo myślący tak zrobi. " Tusk premierem,hahaha człowiek któremu inni ubieraja żonę" Całkiem normalne w korpusie dyplomatycznym. Jak widać znasz się, oj znasz, jak Macierewicz na badaniu katastrof lotniczych. "A kto ci powiedział że wszyscy popierający PIS są wierzący? POpaprańcu." Z prostej arytmetyki - niewierzący nie zagłosuje na partię która w pełni oficjalnie finansuje jedną organizację religijną. "Kąsaj,kąsaj.Tym właśnie wyróżnia się Pisuar!" Buahahaha dokładnie - widzieliśmy to dokładnie jak bronili krzyża :D:D:D:D Sami święci.przepełnieni naukami JPII i miłością do bliźniego. "Zagłosuje Pis , na gębę oszusta Tuska już nie mogę patrzeć" A w PISie sama uczciowść?? Dlaczego Prezes nie oddaje kasy z FOZZu? Dlaczego nie rozliczył się z każdej kampanii w jakiej brał udział od lat 90? Był to powód poddania się w 2007 roku - Komisja wyborcza zakwestionowała kampanię wyborczą PIS i szlak trafił by dofinansowanie dla partii. Wiele takich "uczciwości" wylewa się z tej partii. "

Gość Dlaczego Władku?
Jak widzisz, brakiem odpowiedzi, potwierdzasz to co napisalem. Takie połaczenie jest niemozliwe. To tylko określenie "wytrych" dla różnych kombinacji, mających poświadczyć to, że konserwatyści sa za wolnością. A toi nieprawda.

Gość gość
Korwin prawdę mówi i dlatego nie może sie przebić

Gość Władek się zawstydził
własnej głupoty i schował się pod łóżko.

Gość Władek chono tutej
nie wstydź się, będzie dobrze jak zmądrzejesz.

Gość nie jestem na bieżąco
Jeśli Wipler stworzy partie to na nią zagłosuje.:classic_cool:

Gość wiem na kogo nie zagłosuję
Na partię prezesa z przyd**asem Antkiem

Gość Władek chono tutej
Bądź dorosły wreszcie!!!!!!!!

Gość Jesteś Władek?
????

Gość gość
Jesli chodzi o wybory samorządowe to my głosujemy u nas w Czestochowie na Pana Artura Warzochę. Na pewno bedzie dobrym prezydentem.