Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona w mandarynkach

na kafe sa jednak normalni

Polecane posty

Gość ona w mandarynkach

faceci :) Poznałam tu świetnego faceta, pasującego do mnie jak puzzel. Także nie generalizujcie, tu tez można poznać normalnych ludzi :D

Gość gość
jaki nick?x>

Gość ona w mandarynkach
przemo 22

Gość gość
to nie jest portal randkowy :o poznalas go na forum seks?

Gość ona w mandarynkach
to wyżej, to podszyw :) Nie powiem nicka, owszem nie forum randkowe, ale jak się rozmawia, to i czasem się mailami człowiek wymieni. Tak się może coś fajnego zacząć.

Gość gość
jestes zdesperowaną lochą,której nikt nie chce,a to że poznałas tutaj jakiegoś pseudofaceta,świadczy tylko o tobie

Gość ona w mandarynkach
nie na forum seks, nie mam w zwyczaju umawiać się na seks, zresztą seksu jeszcze nie było :) To normalne randkowanie, tak jakbyśmy się poznali na ulicy :)

Gość ona w mandarynkach
drogi gościu w świecie realnym mam aż nadto adoratorów. Nie chciałam teraz żadnego związku i to się trafiło z przypadku :)

Gość gość
Ile zarabia

Gość gość
czyli norma,praktycznie mieścisz się w średniej kafeteryjnej,bo jak wszyscy wiemy,tutaj siedzą tylko i wyłącznie dziewczyny które mają adoratorów nadto,wręcz nie mogą się opędzić,dlatego tez uciekają w domowe zacisze oddając się lekturze kafetrii,gdzie akurat własnie przypadkiem trafia sie ten jedyny,weż idż się jebnij młotkiem w głowe to może się obudzisz

Gość gość
mało tego,jak donosi super express wspierany faktem,wszystkie ostatnie polskie misski,od nastolatek po te starsze,większość aktorek tych ładniejszych,również celebrytek,modelek i tym podobnych,poznały przypadkowo swoich facetów własnie na kafeterii,także w sumie po co ja się czepiam

Gość gość
po prostu ładne dziewczyny odnalazły się na tym jakze zacnym forum,ponieważ nie chcąc kłuć uroda w oczy postanowiły odizolowac się od świata zewnętrznego

Gość ona w mandarynkach
Nie powiedziałam, że to jedyny:) Oj po co ta żółć od razu? Owszem mam adoratorów, ale to chyba każda kobieta ma, bo nie ma brzydkich ludzi. Nic szczególnego w tym nie widzę, czy się trafił? Być może, chodzi mi tylko o to, że są tu tez normalni, nie wszyscy są jak przemo itp. Nie wiem ile zarabia, nie interesuje mnie to. Po prostu mamy wspólne zainteresowania, podobnie lubimy spędzać wolny czas i tyle. Co z tego będzie nie wiem, jest takie samo prawdopodobieństwo, że coś z tego wyjdzie jak u faceta poznanego w realu. :)

Gość gość
i ja ci wierzę,ze jesteś właśnie z tej grupy i zazdroszczę temu d*pkowi,który miał okazję i szczęscie poznać panne z kafeterii

Gość ona w mandarynkach
Gdzie ja napisałam, że jestem ładna?? Jestem normalna i to wystarczy aby ktoś się zainteresował, pod warunkiem, że ma się coś w głowie, a nie tylko kręci tyłkiem. Proste jak budowa cepa.

Gość gość
nie wiem jak zdesperowana trzeba byc by poznawac facetow na babskim forum i nie wiem jakim facetem trzeba byc by siedziec na babskim forum

Gość gość
normalny facet nie siedzi na babskim forum,nie wierz w to,bo samo pojęcie normalny facet,podkreślam normalny! plus forum i to tak z*****e dla kobiet,wzajemnie się wyklucza

Gość gość
ale mimo wszystko pomimo całej wylanej żółci SZCZĘŚĆ BOŻE MŁODEJ PARZE

Gość ona w mandarynkach
Myślę, że normalni faceci tez czasem się nudzą i maja ochotę pogadać :) Czy to babskie forum? Chyba tylko z nazwy, bo jak dla mnie jest to normalne forum, gdzie siedzą obie płcie, więc argument, że to babskie forum jest z sufitu wzięty. Babskie forum to np. vitalia. Ewentualnie forum poświęcone ciążom, macierzyństwu itp.

Gość gość
To fajnie, a jakie masz zainteresowania, pochwal się chyba nie siedzenie na kafe :-P

Gość gość
"Magazyn dla kobiet Kafeteria" rozumiem, ze twoj luby jak na "internautke" przystalo zarezerwowal sobie czarny nick :D a skad wiesz, ze nie siedzi na forum ciaza, macierzynstwo?

Gość gość
normalni faceci się nie nudzą,a juz na pewno nie zabijają jej na babskich forach internetowych gdzie dominuje dyżurny zjeb i podstarzałe,zd sperowane panny

Gość ona w mandarynkach
Jakiej młodej parze?? :P Ani słowem nie powiedziałam tu o uczuciach :D To nie ten etap i miałam na myśli, to, że mam dość odbiegające od normy zainteresowania, plus lubię spędzać czas w inny sposób niż większość, więc cieszy mnie, że mam do tego towarzystwo. Nie myślę o tym w kategorii związku, ucieszę się, jeśli wyjdzie z tego po prostu przyjaźń, bądź kumpelstwo :) Nie wiem czemu wszystko od razu sprowadzacie do uczuć, związków itp.

Gość Facet z kafeteri
Wyd.upczył bym was wszyskie każda z was to zwykła dziwka która jest tu tylko po to by spijać sperme z mego ku..tas'a.Każda z was chce by ją jakiś frajer ci pke zalał. Taka prawda.!!

Gość gość
" mam dość odbiegające od normy zainteresowania, plus lubię spędzać czas w inny sposób niż większość" siedzenie na kafe i chodzenie na randki z facetami z babskiego forum? :D

Gość ona w mandarynkach
Nie, nie jest to siedzenie na kafe:) Jestem tu z doskoku, czasem jak mam luźniej w pracy. To nie temat o mnie, tylko o ludziach tu siedzących. Nie ma czarnego nicka, ponieważ tez tu bywa z doskoku :)

Gość ona w mandarynkach
na ogolnym go poznalam to master

Gość ona w mandarynkach
udziela się także na show tv naciągając moszne na słoik

Gość ona w mandarynkach
Pozdrawiam serdecznie wszystkich normalnych i znikam do swoich zajęć :) Podszywy topik jest wasz :D

Gość gość
Będzie Cię r****ł ?