Gość feejs Napisano Lipiec 5, 2013 nie chcę, by wszyscy moi znajomi widzieli, co "lubię" albo co "publikuję" na tablicach innych osób - natomiast znajomi tych osób mogą to widzieć. nie chcę jednocześnie wyłączyć opcji widoczności, gdy publikuję na swojej tablicy. jak to ustawić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach