Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wypada podać to na urodziny?

Polecane posty

Gość gość

oprocz kiełbasek i kurczaków chciałabym podać na urodziny 2-latki danie z krewetkami. Nie wiem czy to sie nadaje, jak myślicie?

Gość gość
mysle ,ze tak :)

Gość gość
bo wiecie przynajmniej mnie sie słuchy obiły że większosc nie lubi krewetek

Gość gość
a ja bym nieryzykowała bop znajac zycie nikt tego niedotknie fuj

Gość gość
no a jak nie powie ze to krewetki to wszyscy si będą zachwycać ;)

Gość gość
pycha uwielbiam krewetki, bardzo bm sie ucieszyla gydbym przyszla na przyjecie i bylo danie z krewetkami:)

Gość gość
a co polecacie?

Gość gość
Bardzo byś k***a ucieszyła w wieku 2 lat. :-) Kiełbaski i kurczaki na urodziny dwulatki też jakaś kicha.

Gość gość
no ale to jest przyjęcie dla chrzestnych - 2 latka tego jeść nie będzie :) chrzestni też nie maja po 40-50 lat tylko max 36 :D

Gość gość
Chyba, że na urodzinach 2 latki będą stare pierdoły, nie dzieci. To podawaj, spoko.

Gość gość
No to nad czym się zastanawiasz, skoro szykujesz żarcie dla dorosłych? Mało wystawne te kiełbaski i kurczaki jak na przyjęcie. Jeszcze pewnie z grilla. :) Masakra.

Gość gość
roladki z łososia wędzonego nadziane serem feta i oliwką, pycha :) albo po prostu śledzie w śmietanie z cebulką i buraczkami

Gość gość
no nie wiem co podać :) oprocz dwulatki mam jeszcze 3latka wiec roboty jest w h*** a kiełbaski i kurczaki są proste do zrobienia:) jak macie jakis pomysł to dawać :D

Gość gość
Mało wystawne te kiełbaski i kurczaki jak na przyjęcie. Jeszcze pewnie z grilla. usmiech.gif Masakra. XXXXXX Hahaha :D Wystawne~ To są urodziny dwulatki a nie wesele. To może Ty podałbyś/ałabyś dwustuletni szampan i kawior w porcelanie Rosenthal ?

Gość gość
robisz przyjecie dla dwulatki czy dla chrzstnych jak sama napisalas??? ja zrobilam imprezke wlasnie w zeszla niedziele dla mojego dwulatka na slodko. solenizant zczerze mowiac byl malo swiadomy sytuacji i obojetne mu bylo co jest na stole a goscie zjedli torta, kawka, ciastko chipsy i tyle. nie wiem po co robic jakies imprezy....

Gość gość
Moje "mlodociane" bratanice uwielbiaja krewetki.....zreszta dorosli tez....

Gość gość
dobra i szybka sałatka: pierś kurczaka - pokroić w drobną kostkę, obtoczyć w przyprawie do gyrosa, odstawić na godzinę, potem usmażyć na małej ilości tłuszczu. 2 paczki makaronu (do tego idealny jest lubelli w kształce ryżu) - oczywiście ugotować 2 ogórki szklarniowe pęczek pietruszki majonez, sól, pieprz mięso i makaron muszą ostygnąć natkę siekamy, ogórka w drobną kostkę, potem wsio zamieszać, dodać majonez, sól i pieprz. Naprawdę szybka i dobra. Polecam.

Gość gość
bez przesady...NIGDY nie spotkalam sie na urodzinach dwulatka z ym aby rodzice podawali krewetki, czy nawet kurczaka. To co ty podasz w takim razie na komunie, co???? wez sie kobieto zastanow, jesli chcesz pochlac alko to wez sie upij w samotnosci a nie na urodzinach dziecka, bo wybacz ale takie menu to tylko do zakrapianej imprezki mi pasuje

Gość gość
co ma alkohol do mojego menu? prosze mi wytłumaczyć? Co źle że chce zrobić kolację dla gości a nie wypraszam ich zaraz po kawie i ciastku?

Gość gość
05.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość Mało wystawne te kiełbaski i kurczaki jak na przyjęcie. Jeszcze pewnie z grilla. usmiech.gif Masakra. XXXXXX Hahaha smiech.gif Wystawne~ To są urodziny dwulatki a nie wesele. To może Ty podałbyś/ałabyś dwustuletni szampan i kawior w porcelanie Rosenthal ? XXXX No to jeśli urodziny dwulatki, to się podaje tort, a nie kiełbasę. cha ha h ha

Gość gość
daj spokoj tu sa same zgorzkniale frustratki ;)

Gość gość
dobra ale przy torcie przeciez nie bedziemy siedziec do wieczora, ludzie. Ja nie zbiednieję jeśli podam kolację, gdzie wy żyjecie że wam wystarcza tort do godziny 20.00. w domu tez kolacji nie jecie?

Gość gość
Oj dobra, skoro wszystko wiesz, to po ci się pytasz? Dawaj te kiełbasy, kurczaki, krewetki, kaszanki, niech się ludzie najedzą.

Gość gość
to po co zapraszasz ludzi az na kolacje????nie mozesz po obiedzie na kawke, ciasto, jakies paluszki, chipsy, ewentualnie koreczki??? urodziny dziecka nie musza trwac do kolacji...

Gość gość
hahahaha no co za ludzie beda ci pisac do ktorej macie sobie siedziec :D

Gość gość
a kto powiedzial ze masz gosci wypraszac po kawie??? jesli sa taktowni to sami poda a jesli nie to beda głodni- tyle. Pozatym jesli to bliska rodzina zawsze mozesz kanapki zrobic... Ja nie kumam poprostu tego: bardziej przejmujesz sie jakimis glupimi krewetkami niz tym jak sie bedzie czulo w tym dniu twoje dziecko. U nas tez byla imprezka na slodko i wszyscy sie swietnie zrelaksowali: byla kawka, tort ,ciasto a potem kanapeczki i tle. Po co ci te krewetki???

Gość gość
dzikusy tu siedza jakies :o podaj co masz i bedzie ok

Gość gość
rob sobie te krewetki-tylko sie wygłupisz i tyle. Juz lepiej bylyby jakies salatki czy koreczki, ewentualnie zurek na cieplo z kielbaska i jajkiem jesli tak bardzo chcesz uraczyc gosci a pozatym nie kazdy lubi krewetki...jesli masz pewnosc ze lubia to podaj ale moim zdaniem wygłupisz sie tak jak ja, zamawiajac tort na 4 urodziny corki na 4 kilo :( jak na wesele...ale coz czlowiek glupi był...:(