Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kosmetyki z kolagenem

Polecane posty

Gość gość

Słyszał ktoś o Natur-Vit ? Jak to wszystko wygląda ? Jakiej jakości mają kosmetkyi ?

Gość gość
po co Ci kosmetyki z kolagenem ?

Gość gość
Bo słyszałam że mają bardzo dobre działanie i chcialabym spróbować..

Gość gość
kosmetyki z kolagenem to ściema bo nie da się wprowadzić do tkanki kolagenu pozyskiwanego ze zwierzat z resztą, organizm sam wytwarza swoisty kolagen

Gość gość
To żadna ściema te kosmetyki działają i są naprawdę bardzo dobre. Jest to przecież kolagen naturalny.

Gość Emilla88
Zapodasz stronkę ?

Gość Jasieńka Nówka
Yhh, jak zwykle znawcy w temacie wtrącają swoje trzy grosze... Jak to kolagen nie działa? Niektórzy chyba powinni zainteresować się tym nieco głębiej, bo szkoda tutaj pisać na całą stronę. Ja sama nigdy nie korzystałam, ale doskonale znam się na kosmetyce. Jako dowód mógł mi posłużyć fakt, że moja koleżanka stosowała kremy a nawet kapsułki, efektu nawet nie trzeba komentować. Miałam wrażenie, że odmłodniała. Nie wiem jaką Ty chciałaś stronę, ale ja znam chociażby kolagen-najlepszy.pl Dość duży wybór, zainteresowani powinni coś znaleźć dla siebie.

Gość Emilla 88
Dzięki no i masz racje, ja tam wiem swoje.

Gość gość
Myślę nad żelem do mycia twarzy, nie zaszkodzi spróbować. Wiem, że zdania są podzielone, ale jeśli kilka osób ode mnie zapewnia mnie, że są efekty stosowania, to czemu miałoby być inaczej?

Gość tepy narodzie
Kolagen Kolagen to białko stanowiące jeden z podstawowych budulców skóry. To właśnie dzięki niemu skóra jest elastyczna. Wykorzystuje się go nie tylko do produkcji kremów, ale również w chirurgii plastycznej jako wypełniacz zmarszczek. Niestety, tylko w tym drugim przypadku kolagen jest naprawdę skuteczny. Jak przekonuje Blanca Sengerova, biochemik z Oxford University, cząsteczki kolagenu są zbyt duże, żeby mogły przeniknąć przez barierę skóry, dlatego skuteczne działanie można osiągnąć jedynie poprzez ich wstrzykiwanie.

Gość maruś moja miła
Albo też stosować je w tabletkach. Kolage jest zdrowy i kto będzie miał pieniążki na jego zastosowanie to może mu tylko to wyjść na dobre