Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipowa panna

wycinka drzew

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli zdecydowaliście się na wycinkę drzew to powinniście się też rozejrzeć za firmą, która zajmuje się usuwaniem korzeni. Co z tego że wytniecie drzewo jak z ziemi będą wystawały jego pozostałości. Co do Łodzi, o którą tutaj ktoś pytał to polecam wam www.uslugiminikoparkalodz.pl Na nich można w pełni polegać.

Gość gość

Jeżeli zależy wam na tym by wycinka została przeprowadzona szybko i bezproblemowo to polecam wam skontaktować się z www.robotyziemneladniak.pl Jest to firma z województwa zachodniopomorskiego, która ma spore doświadczenie w przeprowadzaniu wycinek drzew.

Gość tutu

Trzeba miec pozwolenie, ale w takiej sytuacji nie powinno być z tym najmniejszego problemu. A jeśli chodzi o firmę, to najlepiej skontaktować sie z Multiplant z Dąbrowy Górniczej, którzy są profesjonalistami i specjalistami w wycince drzew w pobliżu linii wysokiego napięcia, wykonują prace alpinistyczne. Bardzo solidna firma, na pewno pomogą uwikłać się z tym problemem.

Gość merrkyy

W temacie pielęgnacji drzew mogę polecić tylko i wyłącznie ekoprotec.pl . Zajmują się nie tylko pielęgnacją ale i samą wycinką. Korzystałem z ich pomocy jak musiałem ogarnąć kilka drzew na działce. Z mojej strony brak  zastrzeżeń. Konkretnie i sprawnie