Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izydorrek

Mężczyźni nie widzą we mnie kobiety :(

Polecane posty

Gość Izydorrek

Niby mam dużo kolegów, mężczyźni są do mnie pozytywnie nastawieni, lubią moje towarzystwo, ale co z tego, skoro praktycznie zawsze jestem tylko i wyłącznie koleżanką? Nie wiem czemu się tak dzieje, co sprawia, że mając wokół wielu fajnych i atrakcyjnych facetów ciągle jestem tylko kumpelą, z którą można miło pogadać, ale nic więcej?

Gość Izydorrek
Może ktoś coś doradzi? Jak to zmienić?

Gość gość
pewnie masz w sobie to coś, co sprawia, że absolutnie nie chcą się z Tobą przespać :)

Gość emoral
a jak z Twoim wyglądem?

Gość gość
A ja bym chciała mieć kolegów, którzy by się we mnie nie zadurzali tylko chcieli być po prostu kolegami :)

Gość gość
ja przypuszczam, że musisz być nieatrakcyjna - inaczej któryś by się skusił.

Gość Izydorrek
Wyglądam normalnie. Jestem szczupła, niewysoka, twarz ponoć ładna, wschodni typ urody. Staram się dbać o siebie. Jeśli chodzi o styl ubierania, gustuję w rockowych klimatach.

Gość emoral
może oni wolą inny wygląd kobiety ? byc moze jestes za malo kobieca

Gość gość
I sama sobie odpowiedzialas.

Gość Izydorrek
Mam w sobie coś z chłopczycy, przyznaję. :) Trenuję wspinaczkę górską, karate, gram na gitarze, nie interesuje mnie babski świat typu ciuchy, kosmetyki, jestem harcerką, może mam odrobinę męski styl, ale czy to powód, by mnie skreślać jako kobietę?

Gość Izydorrek
Inny, czyli jaki?

Gość Izydorrek
Inna rzecz, że z tego, co widzę wszyscy faceci w moim typie są już zajęci. Gdzie zatem mam spotkać kogoś fajnego i wolnego?

Gość gość
masz wiele zainteresowan, szukaj miedzy znajomymi,kto wie.I na boga badz troszke kobieca.

Gość Izydorrek
Szukam, ale tak jak mówiłam - większość facetów jest już zajęta i, co ciekawe, jest w związkach z dziewczynami, które są różne od nich. Widocznie kobiecy wygląd jest ważniejszy niż to, czym się dziewczyna pasjonuje.

Gość gość
ile ty masz lat dziewczyno rokowe klimaty ? Ubierz sie raczej jak kobieta ! Zachowuj sie jak kobieta a nie gra na gitarze i karate cwiczy :P Moim zdaniem jestes babochlopem i wspolczesna feministka a takich nie chcemy ble :D

Gość gość
pasje sa OK,ale kobieta musi byc kobieca.Meszczyzna szuka kobiety ktora moze sie opiekowac,byc dla niej oparciem i moze sie poczuc przy partnerce jak 100% facet.T taka gra dla dwojga.

Gość Izydorrek
Może to są moje pasje, co? Coś, co mi daje wiele radochy, satysfakcji? A rockowy styl lubię, gdyż oddaje moją osobowość. Szkoda, że mężczyźni lecą tylko na typowe kobietki a nie dziewczyny z własną osobowością i zdaniem.

Gość gość
Prawdziwa kobieta nie ma krotkich wlosow , nie ubiera sie na rokowo czyli jak brudas , i nie ma takich pasji ! Z tego co czytam o tobie to wynika jasno ze jestes dobrym materialem na kolezanke z ktora mozna fajnie czas spedzic tyle :D

Gość gość
Facet chce miec u swego boku kobiete,nie kumpla.Masz swoje zdanie,pasje,szanuje to i popieram.Zycie to sztuka kompromisu.Jak sama napisalas moze jestes malo kobicea?

Gość zawallilem sprawe
no to nie jest takie proste, ze krotkie wlosy czy noszenie spodni przekreslaja seksapil, a spodnica go z automatu dodaje to sa babskie stereotypy mozna miec cholernie duzo seksapilu bedac ubranym w dzinsy i tshirt bardziej od opakowania licza sie ksztalty, sposob bycia

zakłdam ze jestes mloda skoro piszesz o rockowych klimatach...dziecko drogie na facet jeszcze przyjdzie czas. skup sie na nauce.

Gość Izydorrek
Mam 24 lata i już skończyłam studia, ale styl jest stylem i zamierzam pozostać mu wierna.

Gość wanna wassermana
Czy ktoś może mi wyjaśnić dlaczego konkretnie granie na gitarze jest antykobiece? Czyli musimy obowiązkowo chichotać na Wasz widok i ględzić cały dzień na temat lakierów do paznokci żeby być sexowne? A powiedzcie mężczyźni czy wolno na przykład mieć jako pasję rysowanie czy to też zarezerwowane dla Was? :D A prozę XIX wieku i klasyków w stylu Balzaca wolno nam czytać czy też nie wolno? :P A jakiej muzyki wolno nam słuchać? :P No wiecie chcemy być godne zostania WYBRANĄ no nie? Musicie nas oświecić żebyśmy się poprawiły :P

Gość gość
O co wam chodzi z tymi rockowymi klimatami? Dlaczego zakladacie ze jest gowniarą? Ktos dojrzaly, dorosly musi porzucac swoje zainteresowania, pasje, upodobania bo co? w imię czego? Bo co, nie wypada.. tak, konczac 30 lat czas zalozyc garsonke, szpilki i wyzbyc sie wszystkiego co do tej pory lubilysmy. sranie w banie.