Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenaaaa20

problem z miesiączką

Polecane posty

Gość lenaaaa20

od 3 lat zażywam tabletki antykoncepcyjne.. nigdy nie miałam problemu z miesiączką podczas zażywania.. ostatnio zrobiłam sobie około 3 miesięcy przerwy od tabletek (dodam, że to nie była pierwsza przerwa w ciągu 3 lat).. półtora miesiąca temu wróciłam do zażywania.. pierwszy okres był taki jak zawsze (około 5 dni, dość obfity w pierwszych dniach) natomiast po skończeniu pierwszego opakowania mój okres pojawił się pierwszego dnia, drugiego zniknął i 3 dnia znów się pojawił... w dodatku był mało obfity... czy któraś z was miała kiedyś taki problem? chodzi o to, że się martwię czy nie jestem w ciąży.. dodam, że tabletek używam jako jedynego zabezpieczenia...oczywiście w przerwie też się zabezpieczałam, a nawet wykluczam fakt, że wtedy mogłam zajść, bo przecież miałam normalny okres. dodam że bolą mnie co jakiś czas piersi i nie mam ochoty na seks.. w dodatku tabletki nie zabezpieczają przecież w 100% ;< może trochę za bardzo panikuję ale mam nadzieję że mnie uspokoicie jakoś ;d

Gość gość
test!

Gość lenaaaa20
problem w tym własnie ze nie mam jak teraz kupić test bo mieszkam kilka kilometrów od miasta, a za 5 dni jestem umówiona do ginekologa na wizytę kontrolną i wtedy się wszystko wyjaśni.. chciałam się was poradzić, bo jutro mam spotkanie ze znajomymi których dawno nie widziałam i pewnie poleje się alkohol.. chce tylko wiedzieć czy jest duże prawdopodobieństwo ciąży czy to może być wina tabletek...

Gość gość
Tego ci nawet gin nie powie. Jeśli to wczesna ciąża to może jej nie zobaczyć. Może być ciąża a może to jakieś zaburzenia z powodu tabletek ale tego ci nikt nie powie. Albo zrób test albo nie pij.

Gość gość
Po co robić przerwę a póżniej rozpaczać.To są hormony,a nie landrynki.Robisz przerwę,a uprawiasz stosunki płciowe.Gdzie logika?

Gość lenaaaa20
robię przerwę po podobno tak należy... ale przerwę tylko od tabletek.. to że ich nie zażywam to nie znaczy, że się nie zabezpieczam.. napisałam o tej przerwie, bo może któraś też tak miała i pomyślałam, że to może właśnie przez nią coś się dzieje z moim organizmem... martwię się tylko czy nie zaszłam w trakcie brania tabletek i czy właśnie te objawy świadczą głównie o ciąży