Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca na 3/4 etatu a okres wypowiedzenia dwutygodniowy, czy mozna go przyspieszy

Polecane posty

Gość gość

czekam na tel z firmy, ktora vwysyla do pracy zagranica, poki co trzymam sie mojej obecnej pracy, bo wiadomo roznie bywa... zastanawiam sie co robic w sytuacji kiedy zadzwonia i powiedza za tydzien Pani jedzie... czy moge wypowiedzioec w trybie natychmiastowym? czy ewentualnie moge podac za powod prace przy komputerze, ktora bardzo szkodzi na moje oczy-ciagle pogarsza mi sie wzrok i czy musze miec na to papierek lekarza

Gość gość
mozesz zaproponowac pracodawcy wypowiedzenie za porozumieniem stron, jesli sie zgodzi to n7e ma okresu wypowiedzenia, ale zgodzic sie nie musi. a urlop juz wyk8rzystalas?

Gość gość
wiesz co wykorzystalam 10 dni, ale tak naprawde nikt mi nie powiedzial ile mi sie nalezy ;/ pracuje juz 5,5 roku, wiec na 1/1 etatu 26 dni tak? ale ile na 3/4? a co ma urlop do tego?

Gość gość
nie wiem ile przyslugije i urlopu. a to ma do tego, ze jesli masz jesscze urlop to mozesz go wykorzystac wlasnie w okresie wypowiedzenia. dowiedz sie ile ci jeszcze przysluguje

Gość gość
tak tylko z szefami zero kontaktu, ani nie wiem gdzie sie rozliczaja

Gość gość
aha dodam, ze ejst to umowa na czas okreslony