Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uzywany samochod- czy to dobra opcja?

Polecane posty

Gość gość

kia, przebieg ok. 180 tys. km. czy szybko sie zepsuje? i czy czesci beda naprawde duzo kosztowniejsze niz w samochodach tanszych marek?

Gość gość
Nie polecam. Japońskie samochody mają bardzo drogie części, przebieg spory jak na jakość tej firmy. Najlepsze samochody są z Niemiec

Gość gość
No jeśli chodzi ci o wygląd to nie ma tematu, o gustach się nie dyskutuje. Dla mnie osobiście wykończenie jest typowo chińskie, taka plastikowa tandeta

Gość gość
Na zdjęciu to jakoś wygląda, ale nawet nie wyobrażasz sobie jakościowo wykonania tych samochodów

Gość gość
a ile kosztuje wymiana skrzyni biegow z recznej na automatyczna?

Wydaje mi się, że podałeś za mało danych żeby można było stwierdzić, czy szybko się zepsuje. :) Przecież ważne jest też w jakim jest stanie technicznym w tej chwili i jaki jest Twój "styl" jazdy. Polecam Peugeota. :) Sama mam starego, 18letniego - 106. Znajomi mówią - złomek, ale ja jestem zadowolona. Mimo już trzyletniej jazdy, jeśli się psuje to nigdy drastycznie. Najwyżej filtr trzeba oczyścić i raz odpadł mi tłumik (ale to z mojej winy, bo jechałam przez las i pierd* w korzeń). Sama przejechałam nim około 8000 km i jest spoko. Jedyny problem - słaby silnik, ale to już kwestia niezależna od użytkowania. To jedyna rzecz, jaka boli, ale tak się do niego przywiązałam psychicznie, że na razie nie wyobrażam sobie jazdy innym. Także polecam używane samochody. :)

Gość gość
Po pierwsze KIA jest koreańska i części wcale nie są drogie, po drugie spokojnie przejedzie jeszcze 3x tyle. :classic_cool:

Gość gość
to jaka marke polecasz? zeby wyglad wnetrza byl ladny i chce wlasnie taki podlozny samochod

Gość gość
no to mnie pocieszyles, gosciu. bo mi sie ten samochod bardzo podoba

Gość gość
a czy jest mozliwosc wymiany recznej skrzyni beigow na AUTOMATYCZNA i ile to kosztuje?

Gość gość
Zdecydowanie Audi - wszystkie modele są fajne . Z tego typu to Q 7 lub. 5. Miałem porównanie testując Audi i Kia. Jak dla mnie nie ma porównania

Gość gość
nie kreca mnie audi. co z ta skrzynia biegow? toyota celica zawsze mis ie podobala. co o niej sadzicie?

Gość gość
a czy jest mozliwosc wymiany recznej skrzyni beigow na AUTOMATYCZNA i ile to kosztuje?

Gość gość
gość a czy jest mozliwosc wymiany recznej skrzyni beigow na AUTOMATYCZNA i ile to kosztuje?

Gość Ale to już było
Za drogo,trudno o części i są drogie.Nie kupiłbym takiego wraka o takim dużym przebiegu!

Gość gość
a ok. 100 tys. moj samochod ma 300 tys. na liczniku i jakos jezdzi. znajoma ma kie i jezdzi duzo i czesto od wielu lat. poleca

Gość gość
up a czy jest mozliwosc wymiany recznej skrzyni beigow na AUTOMATYCZNA i ile to kosztuje?

Gość gość
nie ma takiej mozliwości,skrzynia jest montowana tylko i wyłącznie fabrycznie

Gość gość
p******ą tu nie którzy że aż żal czytać mieszkam w DE tutaj każde auto już po 3 latach użytkowania ma ponad 100tys najechane i to jest norma ludzie jeżdżą do pracy dziennie nie raz w jedną stronę po 60km sama kupiłam auto które miało 170tys zaznaczam że auto z roku 2008 mam go już dwa lata tutaj to normalka ale i normalka że inaczej jest eksploatowane inne dużo lepsze drogi zatem taki przebieg to nic ! śmiało można kupować o ile nie jeździło po polskich drogach :)

Gość gość
Rower sobie kup skoro nie masz pojęcia o skrzyniach biegów, haha, co za ciemniak.