Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gardze matkami które powoluja na swiat dzieci

Polecane posty

Gość gość

ktore przez 47 lat beda musialy tyrac na kasie znosic choroby, samotnosc, lęk i smierc

Gość gość
ale o c**j ci chodz

Gość gość
masz duzo racji, autorze tematu. nikt sie tych istot nie zapyta, czy chca byc powolane na swiat i przejsc te beznadziejna droge ku smierci :-O

Gość gość
what the f**k ?

Gość gość
czego nie rozumiecie?

Gość gość
przeciez nikt ich nie powoluje, sami sie cisna na ten swiat. Jak Tusk z kosciolem, ze wzgledu na kryzys demograficzny prawnie zabroni sie Polskom zabezpieczac to sami zobaczycie ile dzieciakow bedzie, same sie cisna :D wystarczy nie robic barrier :D

Gość gość
tak samo jak ciebie nikt sie nie pytał o zdanie teraz powinnaś znienawidzić rodziców za to ze cie powołali na ten świat i palnąć sobie w ten głupi łeb

Gość gość
gardzisz zanaczy swoja matką, po powołała do życia takiego tumana jak ty.

Gość gość
autora matka powinna była wyskrobać, to byłoby dla jego dobra.

Gość gość
cisne wam prawde prosto w oczy bo to jest prawda wasze dzieci musza znosic ból, choroby, smutek, zmeczenie, odrzucenie, smierc najblizszych i swoją bo to czeka kazdego człowieka tylko dlatego ze wam sie r****c chcialo ;) egoistyczne idiotki jestescie zbyt tepe zeby wybiec dalej w przyszłosc ze kazde dziecko stanie sie nieszczesliwym dorosłym, jakich tysiace mozna spotkac w autobusach czy sklepach

Gość gość
ale zwróć uwage tepa strzało ze my też znosimy ból cierpienie i td itp jak każdy człowiek

Gość gość
owszem załuje ze mnie matka nie wyskrobala przynajmniej bym nie musiala pracowac ale wy najwyrazniej lubicie wozic te wasze tluste, zrostepiale d*pska po tym swiecie jedzenie wam pewnie przyslania cale zlo tego swiata

Gość gość
no własnie!! wiec dlaczego zrobilas to wlasnym dzieciom i tez powolalas je na taki swiat? rozumiem ze chcesz zeby cierpialy tak samo jak ty ?:)

Gość gość
a ktoś cie siła trzyma na tym świecie

Gość gość
no ja tez zaluje, ze mnie matka nie wyskrobala, bo cale moje dziecinstwo byla dla mnie wredna I oskarzala mnie za to, ze zniszczylam jej zycie,ale to nei znaczy, ze z tego powodu mam gardzic wszystkimi kobietami, ktore chca miec dzieci, znam wiele naprawde cudownych kobiet, ktore dbaja I kochaja swoje dzieci.

Gość gość
Idź się wysrać,bo gówno przez ciebie przemawia!

Gość gość
gość a ktoś cie siła trzyma na tym świecie X tak siła trzyma mnie instynkt oraz ciało ktore jest unerwione i sprawia ból miedzy innymi po to zeby sobie nic nie zrobic nie tak łatwo jest to przeskoczyc chociaz uwierz chcialabym:) [zgłoś do usunięcia] gość no ja tez zaluje, ze mnie matka nie wyskrobala, bo cale moje dziecinstwo byla dla mnie wredna I oskarzala mnie za to, ze zniszczylam jej zycie,ale to nei znaczy, ze z tego powodu mam gardzic wszystkimi kobietami, ktore chca miec dzieci, znam wiele naprawde cudownych kobiet, ktore dbaja I kochaja swoje dzieci. X to nie ma znaczenia jakie kto mial dziecinstwo, bo droga cierpienia kazdego czlowieka jest zawsze taka sama, zawsze sa choroby, smierc... i to co wypisalam wczesniej