Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie żoneczka

Ile przytyłyście w trakcie ciąży ?

Polecane posty

Gość taka sobie żoneczka

ja 23 tydzień 7 kg w tym miesiącu aż 3,5kg..

Gość gość
tak co do tygodnia to nie pamietam juz ale przez całą ciąże 13,5 kg

Gość gość
ja 26tc - 9kg. ale ja miałam do 18tc napady głodu, jedzenie co 2,5h jak zegarkiem, bo mną telepało i jakieś słabości miałam. pożerałam wszytko. także do tego 18tc to już miałam 5-6 kg na plusie. a teraz chyba się szykuje dieta cukrzycowa :o

Gość taka sonie żoneczka
bo tak się zastanawiam czy 7kg to dużo bo gin prosiła zrezygnować ze słodyczy, bo kg w trakcie miesiąca to sporo dodam, że zawsze byłam szczupła..174..i 57-58 kg

Gość mamusiaaa
przez całą ciąże - 9,5 kg

Gość gość
Ja do 23tc, to jakies 2-3kg mialam. W 37tc 20kg, do porodu szlam 16.5 na plusie. Mialam problemy z puchnieciem straszne. Teraz 7 tygodni po porodzie zostalo mi jeszcze 2.5kg do powrotu do wagi przedciazowej - karmie piersia, jem duuuuzo :) Odstaw slodycze jak radzi gin, bo bedzie tragedia

Gość taka sonie żoneczka
już to zrobiłam:) pierwszy dzień było mi trudno więc jem marchewkę:))

Gość gość
JA W 28 tygodniu 6,5kg na plusie. Z tym ze tyje równomiernie od początku i wszystko poszło w brzuch i cycki. Tylek mi nie przytył:P Nie rzygalam choć przez 4 miesiące było mi okropnie niedobrze...odrzuciło mnie od słodyczy i nie jem ich wcale praktycznie. Nawet herbaty nie slodze bo mnie mdli.

Gość gość
przytylam 18 kg ale juz 2 miesiace po i brakuje mi jeszcze 2 do poprzedniej wagi

Gość gość
Przed ciaza wazylam 52kg w pierwszej ciazy przytrylam az 30kg (masakra) Ale szybko dosyc wrocilam do swojej wagi,natomiast w drugiej ciazy przytylam tylko 11kg i nie moge schudnac ;/ Jeszcze 5 kg mi do zrzucenia zostalo i za cholere nie moge tego sie pozbyc,a od porodu minelo juz 10 miesiecy :(

Ja jestem na diecie cukrzycowej jestem w 31 tyg. i przytyłam 3 kg. Moja dietetyczka powiedziała że cukrzyca wcale nie bierze sie z jedzenia słodyczy a z tym że wątroba nie radzi sobie z glukozą którą wytwarza matka i dziecko.

Gość gość
3kg w całej ciąży? :)

Gość taka sonie żoneczka
no właśnie to możliwe ?

Gość gość
Ja jestem w 33 tyg i też przytyłam 3, przez ostatnie dwa i pół tyg ani grama. Ale na początku schudłam 5 kg.

Gość Mdajamj
W pierwszej ciazy przytyłam 18 kg , . w drugiej przytylam 14 kg . wszystko mi poszło w brzuch i ramiona a nogi jak patyki :) od ostatniego porodu minelo 2 lata i waga już wróciła do normy

Gość gość
36 tydzien ciazy, 2 tygodnie temu mialam 8 kg na plusie. ale jem jak szlona wlasnie teraz, kiedy niby żołądeczek nie ma miejsca na przyjmowanie pokarmów. No kurva, mój ma, żrem nie jem :P nie wiem dlaczego.Pewnie skoncze 10, 12 na plusie

Gość gość
W pierwszej ciąży 22 kg, teraz jestem w 14 tygodniu i mam 1 kg na plusie.

Gość gość
Ja pod koniec byłam 26 kg na plusie, z czego koło 10 kg przybrałam w ostatnim miesiacu. To była woda zatrzymująca się w organiźmie -okropnie spuchlam. To cud że nie mam rozstępów i nigdzie nie wisi mi nadmiar skóry, tym bardziej że ważę obecnie 5 kg mniej niż przed ciążą.

Gość madonna2665
ja wlasnie dlatego boje sie strasznie ciazy, tych kilogramow... Mam tendencje do tycia wiec pewnie mnie oblepi kilogramami :(

Gość karo 30
ja w pierwszej ciazy przytylam prawie 40 kg! ale to byly skutki anoreksji na szczescie to bylo 8 lat temu. synek ma teraz siedem lat i jest super silny i zdrowy. po porodzie dostal 10 na 10. teraz jestem zdrowa i staram sie o drugie (pierwsze bylo niespodziewanie) wiec mysle ze tyle nie przytyje. zreszta nawet jesli to i tak zgubie po pierwszej schudlam 30kg w 2 lata w naturalny sposob bez glodzenia sie. najwazniejze aby fasolka zdrowo rosla! pozdrawiam wszystkie ciezarne!

Gość gość
Jestem w 23 t.c. i 1kg do przodu :)

Gość gość
Jestem obecnie w 29 tyg i mam 4 kg na plusie :)