Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lots of Ink

Wróciła jego wielka miłość i co teraz??????????????

Polecane posty

Gość Lots of Ink

Cześć dziewczyny przyszłam się wygadać. Znamy się niecały rok, kręciliśmy ale było dużo problemów, inni nam mieszali i zawsze coś stało na przeszkodzie. Teraz znowu jesteśmy razem od dwóch miesięcy. No i właśnie jego wielka miłość wróciła. Wróciła po tym jak 5 lat temu bez słowa wyjaśnienia uciekła za granicę (pewnie z innym) On bardzo to przeżywał, nie radził z tym sobie, szukał jej ponad rok, chciał jechać do niej i odzyskać ale nie wiedział dokąd. Zaczął pić, chodzić do kasyna, wpakował się w niezłe tarapaty, na niczym mu nie zależało, długo się po tym zbierał. No i dzisiaj przyszła do mnie jego siostra i oznajmiła, że ona wróciła, namalowała się dzisiaj u nich i chciała jego nowy adres. Normalnie nie rozmawiam z jego siostrą, wręcz się nienawidzimy a dzisiaj przyszła specjalnie mi to powiedzieć. Dodała, że ta dziewczyna to straszna intrygantka i że żadna kobieta na tym świecie nie jest w stanie tak zawrócić w głowie mojemu facetowi jak ona i dlatego mam mieć to na oku, bo ona nie chce by ta manipulantka po raz kolejny go skrzywdziła. Nie wiem co o tym myśleć, może już nawet u niego była. Jaka będzie jego reakcja? Co będzie z nami?

Gość gość
przywal szmacie w ryj i powiedz, ze jak bedzie mieszac wokol Twojego faceta to wywieziesz ja do lasu i zakopiesz zywcem :classic_cool: