Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieszczesliwa miłość

Polecane posty

Gość gość

Prosze pomóżcie już nie potrafie z tym żyć.Miałam romans z dużo starszym i żonatym facetem kiedy jego zona sie dowiedziała zostawił mnie a obiecywał ze mnie nigdy nie zostawi i ze bardzo mnie kocha.Kocham go nad życie i bardzo czesto go spotykam bo jest kierowcą w busie jak go widze chce mi sie płakac i tak bardzo chciałabym sie do niego przytulic a on udaje ze mnie nie zna i wogóle ze mna nie gada.Jak mam go odzyskać albo odkochać się?

Gość Nayayayayhhaseerf
daj mu spokoj jesli wybral zone to znaczy ze z nia chce byc.. nie psuj mu malzenstwa odkochaj sie nie jezdzij tym busem co on jezdzi chodz na imprezy rozerwij sie poznaj kogos.

Gość gość
On wybrał żone tylko dlatego ze boi sie zostać na starość sam a żona postawiła mu ultimatum albo ona albo ja i on wybrał ją.Ale napewno jej nie kocha bo są malzenstwem 36 lat a 2 miesiące po slubie już ją zdradził i tak było do tej pory

Gość gość
zemscij sie znajdz chlopaka i liz sie na jego oczach w busie czy na przystanku:)ubieraj sie wtedy sexownie, niech wie co stracil dziad stary

Gość gość
Chciałam sie zemścić ma syna poszłam nawet do niego po nr tel dał mi pisaliśmy kilka dni i po kilku dniach napisał że ma dziewczyne i niestety niespotkamy sie i mam dać mu spokój.Chciałam zrobić to samo z jego synem tak jak on zrobił ze mną czyli być z nim a pozniej go zostawić ale zostałam odrzucona po raz kolejny tym razem przez jego syna.Chce się na nim zemścić tylko nie wiem jak

Gość gość
heh...ja może nie miałam romansu jak ty...ale zakochałam się w facecie ja mam 19 lat on 26 i co gadamy ze sobą dzień w dzień- on ma dziewczynę...a wczoraj mi piszę "że musi trzymać dystans" ok spoko....a mi tak bardzo na nim zależy

Gość gość
A powiedziałaś mu ze go kochasz?U mnie jest duzo wieksza róznica wieku ja mam 18 lat a on 60

Gość gość
Czemu kazdy potepia dziewczyne a facet który bierze sie za 18-letnią dziewczyne to niby jest w porzadku