Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jestem w ciazy pomocy

prosze o pomoc kobiety ktore byly w ciazy

Polecane posty

Gość chyba jestem w ciazy pomocy

kochalam sie z chlopakiem 29.05 bez zabezpieczenia ale bylam na tyle pijana ze nie pamietam czy doszedl we mnie czy nie. 4.06. dostalam miesiaczke troche skapa ale bolal mnie brzuch jak przy kazdej innej. 23.06 znowu dostalam miesiaczke skapa ale bolal mnie brzuch jak zawsze. moj cykl zawsze trwal 28 dni wiec miesiaczka przyszla za wczesnie co mnie bardzo nie pokoi! nie moge zrobic testu bo pracuje do pozna i mieszkam w niemczech z ciocia ktorej nie chce o tym jeszcze powiedziec! teraz jest 13 dzien od zaczecia mi sie ostatniej miesiaczki i bardzo boli mnie brzuch jak bym miala znowu dostac miesiaczke.. kreci mi sie w glowie i ogolnie zle sie czuje. pomocy! mam 19 lat i nie chce byc z ojcem dziecka..

Gość gość
nie rozumiem czemu nie mozesz zrobić testu-nie jest drogi i robi się go z porannego moczu.Inaczej się nie dowiesz.Ból głowy to sredni objaw ciąży.

Gość gość
test nie musi byc robiony rano, mozez go nawet w nocy zrobic. Dostałas okres wiec po co panika?? kochaliscie sie w dniach niepłodnych wiec luz, ale na przyszłosc nie pij i sie nie bzykaj albo łykaj tabletki zeby byc zawsze zabezpieczona