Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój pierwszy raz i dalszy romans z ... wejdzcie i dawajcie jakies rady

Polecane posty

Gość gość

z starszym facetem 36 chyba lat, mial albo wiecej , ja 16. To znajomy moich braci .taki ich kolega. Mówią o nim babiarz .pedofil,dzieciorób bo prawda jest w sumie taka że bajeruje nastolatki i uprawia z nimi sex. Ja stałam się z samowolki jego kochanką .. i żałuję do dziś, to było w tamte wakacje , wszyscy mowili o nim ze tyle dziewczyn przer****l wiec chcialam sprawdzic czy jest dobry w sexie , ale co sie okazalo klapa bo mnie nigdy nie zaspokoil a sam dochodzil, robilismy to kilkanascie razy chyba przez dwa miesiace bodajze. Duzo pisalismy do siebie o roznych rzeczach fajnie nam sie dogadywalo. Ale on tylko chcial sie spotykac i sex zemna uprawiac wiec powiedzialam koniec z tym, i nie mam juz z nim kontaktu jakies pol roku. do tego on ma dziecko z 16latka !!!!!!!! co o tym sądzicie?wiem mozecie pomyslec ze jestem puszczalska ale to bylo tylko z nim. do tego ja glupia zakochalam sie w nim i mysle caly czas o nim :(

Gość gość
dla takiego typa niewarto uwierz mi ty nieumiesz onim zapomniec a on r***a nastepne i wcale o tobie niemysli patrzy tylko jak samego siebie zaspokoic

Gość gość
wiem ze niewarto no ale co ja na to poradze jak ciagle mysle o nim kurde !!!!!1niechce mi sie szukac chlopaka mam dosc powodzenia u nich ale ja jestem wstydliwa i nie jezdze po imprezach itp