Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbawila mnie asiula cebula

BRAT BUDUJE DOM!!I TEN DOM MA 118 METROW KWADRAT!!CZY STRASZNIE MAŁY BĘDZIE?

Polecane posty

Gość rozbawila mnie asiula cebula

bo wszyscy dogryzaja ze malusi domek to bedzie i jak mozna tak maly dom budowac i ze jak sie buduje to juz ponad 200 metrow a nie tylko 118.. serio taki maly ?czy sa mniejsze projekty w ogole?

a ci wszyscy to pewnie mieszkają w blokach i stąd ich ' pęd " ku przestrzeniom :D 118 to piękny metraż:)

Gość gość
Wiesz to zależy jak dużą rodzinę ma Twój brat:) Myślę, że dla trójki będzie idealny!:) Poza tym to wszystko zależy od dobrego projektu. Może byc duży dom ale ze skosami i już połowa przestrzeni pozostaje niewykorzystana. A niby niewielki a ustawny okazuje się dużo wygodniejszy do mieszkania:)

Gość JJD888FF88F88FF
male gowno.. smiesznie bedzie wygladac taki malutki domek ..hehhe

Gość gość
niech sobie buduje jaki mu odpowiada albo na jaki ma fundusze i to zarowno pod wzgledem samej budowy i pozniejszego utrzymania, co komu do tego:D a co do metrażu to niby sporo domów ma np 300m^2 ale w praktyce 100 to piwnica, 100 strych i powierzchni mieszkalnej wcale tak duzo nie ma

Gość gość
Ja mam 200m dom, moim zdaniem za duży. 100m2 dół, 100 góra, do tego strych. Spokojnie można by go obciąć o 30-40m, czyli 160m wystarczyłoby, a mam dwoje dzieci i mieszka z nami moja matka, czyli łącznie 5 osób.

nie za duzy, ja ogladalam dom 140m i był taki sobie, a te kilkanascie mniej...robi roznicę... wkoncu kupilam 240m i to jest chata:P