Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mycha900

Które lepsze?

Polecane posty

Gość mycha900

Zastanawiam się kupić jakieś tabletki na odchudzanie (ćwiczę 2,3 razy w tygodniu) mam dylemat między [b]2 be slim a linea 20+[/b][b][/b] Co według Was jest lepsze? Stosowałyście któryś preparat?

Gość Anka odchudzająca się
Osobiście żadnych z tych nie stosowałam. Ale trafiłam na taki suplement http://www.nuvialab.pl/odchudzanie/acai-berry/acai-berry-select/ i łykam kapsułki od kilkunastu tygodni. Powoli waga spada i jest Ok. Ubyło mi na razie 10 kilo. Teraz jeszcze dołączyłam więcej ćwiczeń- dodatkowo chodzę na aerobic dwa razy w tygodniu. Mam nadzieję, że tym sposobem uda mi się stracić jeszcze 7 kilo.

Gość Olcia Dubicka
Tych tabletek co podałaś to akurat nie stosowałam ale brałam coś innego i mi pomogło więc się podzielę :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.