Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwna268

Jak ukryć ciąże przed byłym chlopakiem.

Polecane posty

Gość Dziwna268

Wiec mam taki problem, zaczelam się spotykać z byłym chłopakiem. Bardzo go kocham ale niestety on już mnie nie bardzo. Mówi mi że jestem dla niego bardzo ważna ale nie będziemy już razem (przez to co się dawniej wydażyło) .Zostaliśmy przyjaciólmi ale i tak doszło kilka razy do sytuacji intymnych. Ostatnio wydawało mi sie że jestem w ciąży i mu o tym powiedziałam , kazał mi zrobić taest . wyszedł ujemnie . Ale teraz powtóżyłam bo mi się okres ciągle spóżniał i wynik tym razem jest dodatni. Nie chce mu o tym mówić , on ma swoje życie i ze mną nie chce być. Wiem że on by się nami zaopiekował i chciał by mi pomóc wychowywać ale i tak byśmy razem nie byli.Nie chce go łapać na dziecko skoro on nie chce. Poza tym ma jeszcze nażeczoną, fakt że kompletnie się im nie układa i sie już praktycznie nie spotykają no ale to już jego życie. Prosze pomóżcie mi.Co ja mam robić ?

Gość gość
D*podajka!!!

Gość gość
Nie kontaktuj, nie widuj się z nim i to wystarczy

Gość Dziwna268
Jest mały problem ,jestem z małej miejscowości on też a w dodatku on mieszka jakieś 800m od mojego domu :/ i w dodatku ja jestem no ... nieletnia i ludzie zaraz zaczna gadać. Nie chce by się dowiedział , muszę skończyć szkołe , rodzice mi pomoga no ale jemu życia spieprzyć nie mogę.

Gość AnkaAnkaAnkaAnna
Dziewczyno, ogarnij się! Niech koleś weźmie odpowiedzialność za to, czego się dorobił. Poza tym sama dobrze wiesz, że nie ukryjesz tej ciąży.

Gość Dziwna268
myślałam by wyjechać do domu samotnej matki , ale nie wiem czy to coś pomoże. Po prostu nie mogę mu o tym powiedzieć kocham go nad życie i wiem że on nie ma łatwo a to by mu wszystko zepsuło.

Gość gość
ma prawo wiedziec, że zostanie ojcem

Gość gość
Przecież nie musisz być z nim ale niech będzie odpowiedzialny za dziecko które nosisz.

o tym, ze by mu to wszystko zepsulo mogl pomyslec zanim sie z Toba przespal. badz dorosla, powiedz mu o tym, a nie zachowuj sie jak dziecko.