Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinky123

wybór studiow ..

Polecane posty

Gość pinky123

Witam, zlozylam papiery na 3 kierunki studiów: administracja, kulturozanwstwo i resocjalizacja.. wiem, ze sa to kierunki humanistyczne i przez większosc uwazane za nieprzyszlosiowe, ale neistety zupelnie nie mam zdolnosci matematycznych;/ więc co z tej 3 wydaje wam sie najlepsze? z gory dzieki za pomoc :)

Gość gość
Chyba administracja wydaje się być najbardziej konkretna. Ale cokolwiek nie wybierzesz to polecam dużo się udzielać poza uczelnią, a i na samych studiach warto starać się o jak najlepsze wyniki, bo nawet jeśli skończysz mało przyszłościowy kierunek, ale będziesz z niego najlepsza, to prędzej poradzisz sobie na rynku pracy niż student z przeciętną wiedzą po prawie.

Gość pinky123
dzieki wielkie :) tez wlasnie tak mysle, ale najbardziej pociaga mnie kulturoznawstwo, jak dla mnie jest to wręcz wymarzony kierunek, jednak zdaję sobie sprawe z tego jakie będe miec perspektywy pracy, nie mowiac juz o opinii znajomych czy rodzicow.. a moze jest tutaj ktos kto ukoczyl ktorys z powyzszych kierunkow i rowniez moglby wtracic swoje '3 grosze' do tematu? :)