Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona0

czy możliwa ciąża? prosze o pomoc! :(

Polecane posty

Gość zrozpaczona0
oo matko.. :( tyle ze chłopak wsadził kawałeczek bo dalej za bardzo bolało.. chociaż mówią ze nawet jak wejdzie kawałek to tak jakby cały i nie ma różnicy czy raz czy parę razy wsadził bo to jest jakby to samo.. już nie wiem co myśleć.. przepraszam że tak d**ę truję ale stres jest najgorszy a do okresu jeszcze sporo czasu ;((

znikoma szansa ale jest jak sie ma pecha niestety. mialas dni plodne?

Gość zrozpaczona0
jak sprawdzałam to niby nie powinno ich być ale czasem trudno określić bo nie mam tak dokłądnie regularnych. niby zaraz 18 lat a jeszcze sie nie ustabilizowało i mnie to troche dziwiło..

Gość KOLOROWA...
Nie panikuj, bo jak się zestresujesz, to Ci się okres zatrzyma, a wtedy to już na pewno uwierzysz, zę jesteś w ciąży. To był Twój pierwszy raz? Owszem- nawet jak facet nie skończy w środku, to jest reyzyko/szansa, na zajście w ciąży. natomiast jedst też druga strona medalu- nawet jak facet skończy w środku- nie zawsze oznacza to ciążę. Nie schizuj.

Gość zrozpaczona0
jeżeli to można nazwac pierwszym razem. nawet chyba błony nie mam przebitej bo krew nie leciała .. wsadził go tylko kawałek, nawet nie pół. i zdązył wyjąc bo jeszcze przez moment poruszał ręką żeby dojść.. ale znów ten płyn mnie niepokoi ;(

Gość KOLOROWA...
No to tym bardziej nie ma się co martwić. Główka do góry. Za parę dni zrób test i po sprawie. Nie ma się co martwić. ja myślę, że w ciąży nei jesteś.

Gość zrozpaczona0
właśnie z testem będzie kłopot bo w mojej okolicy go nie dostanę a nawet z dalszym transportem bedzie kłopot ;/ ale chyba jak dostanę miesiączki to nie bedzie czym sie martwić?

Gość gusia1755
dziewczyno żaden test nie wykaże ciazy po 2 dniach od stosunku! wtedy nawet nie zdazy dojsc do zaplodnienia!

Gość zrozpaczona0
uwierz mi że to dzicz. co prawda apteka jest ale wiesz, każdy każdego zna ;/

Gość gusia1755
a druga sprawa to taka że jeśli byl kilka minut przed wytryskiem i wyszedl to na 99% nie bedzie ciazy

Gość gusia1755
masz schize jak to dziewica nie ma ciazy zobaczysz szkoda kasy na test

Gość zrozpaczona0
słuchajcie, a jak bolą piersi? znaczy nie mocno ale jak nacisnę to bolą ;// czytałam ze to pierwsza oznaka ciąży ..

Gość karolinaaaaaaaaaaa24
Jesteś trollem? Do zapłodnienia nie dochodzi po tak krótkim czasie. Tylko po kilku dniach. Ból piersi i wzdęcie masz na 99,9% przez zbliżającą się miesiączkę. Nie miałaś dni płodnych, nie doszło do wytryski wewnątrz, płyn preejakulacyjny często zawiera martwe plemniki lub upośledzone, niezdolne do zapłodnienia. Będzie dobrze.