Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból po prawej stronie pod żebrami, z tyłu

Polecane posty

Gość gość

Witam Rok temu miałam nie groźny wypadek motocyklowy, a dokładniej upadek wyglądał tak że polecialam przez kierownicę i motocykl spadł na mnie troche mnie przy tym wykręcając, a jedną nogę miałam przy głowie. Zabolały mnie dosyć mocno plecy ( pod żebrami z prawej strony). Poszłam do karetki, zamrozili mi spreyem obolałe miejsce. Mój problem tkwi w tym,że do dzisiaj mnie boli to miejsce - podczas siedzenie a w szczególności bez oparcia, jazdy na rowerze i czynności związanych właśnie z siedzeniem. Jest to kłujący, rwący ból. Robiłam RTG ale nic nie wyszło. Na początku zbagatelizowałam problem, gdyż myslalam ze to tylko stłuczenie, lecz martwi mnie że minął rok a mnie boli coraz bardziej. Co to może być? jakie czynności mogę podjąć aby dotrzeć do tego co może powodować ten ból. Z góry dziękuję za odpowiedź Monika

Gość patykiem pisane
idx na jakas szczegolowa diagnostyke to trwa za dlugo

Gość gość
ale do jakiego lekarza? niewiem kompletnie co moze mnie boleć tam w środku. czy to nerka czy wątroba czy zupelnie cos innego. Jak bylam u internisty to niewiedział i skierował mnie na RTG, na którym jak już mówiłam nic nie wyszło

Gość patykiem pisane
jest jeszcze tomograf, rtg wykaze ci zlamanie zebra np ale wielu uszkodzen ci nie wykaze

Gość gość
ok. dziekuje za odpowiedz;)