Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urodziny- jedzenie

urodziny

Polecane posty

Gość urodziny- jedzenie

Witam! W przyszla sobote orgaizuje mala impreze urodzinowa. Nie bedzie to nic wielkiego, bo impreza tylko na 5 osob. Chodzi o to, zeby posiedziec, porozmawiac i posmiac sie. I tutaj mam problem co przygotowac do jedzenia. Mam ograniczone miejsce, jednak goscie lubia zjesc cos na cieplo i chce cos przygotowac. Myslalam o gulaszu, a oprocze tego przekaski typu: - mozarella z pomidorami - salatka z kurczakiem, jarzynowa lub jakas z makaronem (jeszcze sie nie zdecydowalam) - krakersy z lososiem wedzonym - jedno ciasto - przekaski typu chipsy, paluszki, jakies slodkie rzeczy - ogorki i grzybki marynowane. Do picia bedzie piwo, bo nikt nie przepada za wodka. Dla mnie bedzie sok ze wzgledu na ciaze. Jak mysliscie czy jedzenia jest za duzo, za malo czy wystarczajaco? Co ewentualnie zamienic? A moze macie jakies inne propozycje?

Gość kunia z torunia
spoko menu, ale zrob jeszcze z 1 sałatkę i bedzie oki

Gość gość
tez jestem za tym żebyś zrobiła jeszcze jedną sałatkę np. grecką, ktora będzie taka bardziej lekka.

Gość urodziny- jedzenie
To w takim razie zrobie jakies dwie lzejsze salatki, zeby po tym gulaszu bylo jeszcze troche miejsca :) Dzieki dziewczyny, bo przezywam juz to menu od paru dni i chce, zeby kazdy znalazl cos dla siebie :)

Gość Jacofashion_pl
Menu jest spoko, a przy okazji zajrzyj tutaj: http://Jacofashion.pl/ na pewno znajdziesz cos na preznet! :)

Gość gość
solenizantka ma sobie kupic prezent - zes walnela zartem :O