Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptaszszynka

kolega meza proponuje mi seks

Polecane posty

Co zrobić? Bawić się dalej, ale nie uciekać od odpowiedzialności...

Gość Reni@
każdy ma swoje życie i za nie jest odpowiedzialny...a co jest złego w tym, żę ktoś chce poczuć się spełnionym i szczęśliwym...choć przez chwilę.....ale to nie oznacza, żę popieram sex poza małżeński

Nie twierdzę, że to jest coś złego, ale nie lubię szukania usprawiedliwienia dla zdrady... Ten kto zdradza - jest nieuczciwy. Ten kto zdradza i szuka usprawiedliwienia - jest nieuczciwy i nieodpowiedzialny. Ja wolę być tylko nieuczciwy;)

Gość Reni@
:) 95 % ludzi stąd jest "tylko" nieuczciwymija otwarcie przyznaję, że jestem nieuczciwa...czasami nawet wobec samej siebie:) własnie oglądam portale ero...co nie przystoi młodej damie:)

Największą zaletą damy jest to, że potrafi wyjść z roli damy;) Może poleciłabyś jakieś ciekawe rzeczy do obejrzenia?;) A jak młoda jest ta dama?

Gość toija
Jestem młoda..ale i dojrzała wiekowo Panie Brahmin...Czy umię wyjść z roli damy??? pogada"damy"to się dowiesz:) a cóż mogę Tobie polecić...zależy jaki masz kierunek zainteresowania?

Gość Reni@
wyżej napisane...podpisuję się pod tym...pola mi się pomyliły...wybacz Brahmin...

Szczerze mówiąc mój kierunek zainteresowań jest bardzo obszerny. Jedynym warunkiem jest to, że musi uczestniczyć w tym wszystkim kobieta;) Ale z samej rozmowy nie wywnioskuję, czy umiesz wyjść z roli damy;)

Gość sypiam nago
brahmin 😘, gdzie byłeś jak Cię nie było?

Gość Reni@
Przepraszam Panie kolego..oczekujesz dowodów rzeczowych??ach, och...cóż mam odpowiedzieć...myślę, żę jak jestes mądrym dużym chłopcem...to z rozmowy będziesz umiał wiele wyciągnąć:) ...a kierunek masz jak najbardziej poprawny...kobiety dla Ciebie...mężczyźni dla mnie:)

Sypiająca nago, mogłabyś się przedstawić w bardziej jasny sposób?;) Renia, a więc daj mi jakieś powody do wnioskowania...;)

Gość Reni@
Brahminie..widzę, że masz koleżankę:) czy młodej damie wypada być zazdrosną...zawistną...aby zanurzyć tę panią w kisielu i stoczyć bój o Ciebie??:)

Jeżeli mogą coś zasugerować, to proszę, aby to był kisiel kiwi lub truskawkowy;)

Gość Reni@
wedle życzenia...truskwaka plus bta śmietana:) niebo w buzi:)

Gość Reni@
pisząć wyobrażam sobie to wszystko i literki mi przeskakują....oj brudne mam myśli...brudne....

Tylko nie waż się czyścić tych myśli, niech tarzają się w błocie;)

Gość Reni@
nie śmiem ich czyścić...ich już się po prostu nie da....lata brzydkich snów wychodzą:)...a oprócz bitej śmietany...coś jeszcze????zaproponujesz???:)

Powiem tylko, że truskawki nabierają smaku, gdy nie leżą na talerzu, ale trzeba trochę postarać, aby je wydobyć;)

Gość Reni@
truskawka samym zapachem potrafi uruchomić ślinianki w ustach...tylko trzeba ją delikatnie wąchać....

Gość Reni@
to dobrze....:) bardzo dobrze.......i co jeszcze masz wyostrzone?:)

Gość Reni@
coś proponujesz???:) lubię słuchać...i patrzeć też lubię...:)

Ale musisz mieć na uwadze, że ja też lubię patrzeć i preferuję transakcje wymienne;)

Gość Reni@
ach to Ty taki cwaniaczek jesteś:) zaczeliśmy od tematu czy zdradzić..a skończymy na???:)

Gość Reni@
i nie ma Cię ....a szkoda...szkoda....dama mal wyjść z roli damy.......dobrej nocki Brahminie....i okropnie nie przyzwoitych snów życzę....:)

Gość sypiam nago
brahmin, spójrz na mój nick, nagusieńka jestem, nie chce mi się już dziś ubierać ;) Reniu, widzę żeś napalona, ale ja w facetach gustuję ;)