Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mi problem :D

co napisać? :D

Polecane posty

zwykle jestem wyszczekana ale teraz kompletnie nie wiem co napisac pewnemu chłopakowi, którego zaczepiłam na fejsie. napisał,że nie kojarzy mnie . i nie wiem jak nawiązać do rozmowy- boże mam jakąś tremę, zwykle wiem co i jak zgrabnie napisać, teraz pustka. jakieś podpowiedzi ? ja go widziałam pare razy, on mnie nie.

Gość gość
daj sobie z nim spokoj idiotko :O tylko sie poniżasz.

poniżam ? przecież nie chcę się z nim żenić :D

Gość lalalilu
To raczej facet powinien się zastanawiać "co jej napisać"? Ty chcesz się uganiać za facetami, czy odwrotnie?

ojoj mogłam się spodziewać reakcji ,że jak baba pierwsza pisze do chłopa to się ugania za nim. mamy XXI wiek , robię przestępstwo ? chyba nie :D to tylko gadka szmatka :O

Gość lalalilu
Kochana, gdyby to była tylko gadka szmatka, to nie miałabyś takiej tremy, prawda? :) Prawda, mamy XXI wiek, ale pewne zachowania należą do mężczyzn, a inne dla kobiet i nie przeskoczysz tego. Możesz faceta zainteresować swoją osobą, ale resztę zostaw jemu. Jeśli napisał, że Cię nie kojarzy - i nic poza tym, to znaczy, że nie za bardzo jest za dalszym rozwojem sytuacji po Twojej myśli.

napisał coś jeszcze prócz tego,że mnie nie kojarzy ;) aaajj żeby tu ktoś kogoś zrozumiał to chyba trzeba pisać wszystkie szczególiki, dobra nieważne, w każdym razie za nikim się nie uganiam ;)

Gość lalalilu
No niestety :) Nie siedzimy face to face, więc jak opisujesz tylko zarys sytuacji, to tak też zostaje ona odebrana. Ale skoro się nie uganiasz za nim, to chyba temat zamknięty :)

Gość gość
Ma ktoś bloga na bloog.pl? Bo tak się zastanawiam gdzie założyć... http://bloog.pl/

Gość gość
Zastanawiam się gdzie założyć swojego bloga osobistego, może na bloog.pl, nawet fajnie to wygląda.... gdzie macie swoje blogi? http://bloog.pl/