Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bazradnygosc

Pomoc z dziewczyna

Polecane posty

Gość bazradnygosc

A wiec tak, zakochalem sie w jednej dziewczynie ktora chodzi ze mna do klasy juz od 5 lat. Ona jest prawie najladniejsza dziewczyna w mojej klasie. W ostatnim czasie ona sie czesto na mnie podpatrywala, ale ja bylem za wstydliwy aby podejsc do niej tak po prostu i zaczac gadke, bo balem sie ze mnie oleje albo ze bede za nerwowy i nie bede mial z nia o czym mowic. Wlasnie dzisiaj ukonczylismy szkole i po wakacjach idziemy robic mature, ale niestety na dwie inne szkoly. Jutro bedziemy ze soba razem na szkolnej imprezie, ale ja niestety nie umiem tanczyc i nie wiem co moglbym zrobic, aby pokazac ze sie nia interesuje, bo mysle ze ona jest nie do konca pewna. Zaprosilem ja i jej najlepsza przyjaciolke na mala impreze w moim ogrodku ktora odbedzie sie za tydzien, zgodzily sie od razu, lecz obawiam sie ze nie bede mial dobrego tematu o ktorym moglbym z nia rozmawiac. Na tej imprwzie beda tez moi koledzy, wiec nie bedziemy sami, ale pomyslalem ze dibrym pomydlem bylo by odprowadzic ja do domu, bo wtedy bysmy mieli troche czasu dla siebie na pogawedki. Macie moze jakies pomysly jak moglbym ja zaimponowac, wyznac jej ze ja kocham i o jakich tematach moglbym z nia rozmawiac? Powiedzcie mi prosze co byscie na moim miejscu, bo nie chcial tej szansy tak po prostu stracic.

Gość bazradnygosc
przepraszam za bledy ale pisalem szybko z komorki.