Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patruka

jak życie po rozstaniu

Polecane posty

Gość patruka

Już najgorsze mam za sobą. Ale nie wiem co dalej, kilka razy zdarzyło się że mój partner z kimś się spotykał i był na sympatii, tym razem nie wytrzymałam i wygarnęłam mu tu dziewczynę, bo widziałam, że od stycznia mówi jej że są parą i ona tak myślała. i po burzliwej rozmowie zerwał ze mną, po czym powiedział że kocha, że przyjedzie, i tak trwało ponad miesiąc. Zaprosił mnie do innego miasta bo tam zaczął prace choć był z nią. Pewnego dnia wygarnełam mu agresywnie to wszystko wyzwałam od oszustów, kłamców. Odezwał się telefonicznie raz i odtąd cisza. i cisza, miał ktoś podobnie? czyli już nie będzie próbował na dwa fronty? Słabo mu zależało? zrozpaczona, smutna i samotna

Gość patruka
pomóżcie powiedzcie coś, miał ktoś podobnie?

Gość pieknaAneczka
Daj spokoj Patruka - Ja bylam z gosciem 3 lata,rok meiszkalismy nawet razem. On byl na poczatku cichy gzreczny nie zaladny - kazdy mo mowil Anka mozesz miec lepszego a nie takiego goscia nie do zycia. Ja wnim widzialam romantyka i tak dalej,ktory widzial we mnie caly swiat. Mielismy problemy,klotnie, no okej, ale 2 miechy temu.. dziwny sie zrobil jakis, wiec na sile sie z nim spotkalam - i mowie mu co jest,ze jakis taki niefajny sie zrobiles,nie masz czasu, on na to,ze duzo nauki,egzaminy i Ja z gllupa,ze snily mi sie weze w lany poniedzialek (symbol zdrady) a on ze racja,twedy calowal sie z NOWA dziewczyna na imprezie.. aha nowa dziewczyna.. Ja w ryk i odwrot on nawet nie przeprosil.. nie da sie tego opisac,2 miesiace plakalalam dzien i noc.. on zawsze byl tym grzecznym dobrym bylam go w 100% pewna a zrobil takie swinstwo.. i kazdy mi mowi,ze po wakacjach napewno do mnie bedzie chcial wrocic, ze to takie oczywiste.. i choc nadal frajera kocham to go zbyje, ty zrob to samo. Wogole to polecam Ci ksiazke - Nie zależy mu na Tobie - koniec złudzeń Greg Behrendt - dzis przeczytalam i polecam koncowe rozdzialy - tamjest o tym,jak facet widzi wasze rozstanie..

Gość pieknaAneczka
w skrocie - Ja przykaldowo szukalam w sobie winy i milipon wymowek dla niego,ze chcial sie ze mna rozstac, bo postapilam tak i tak zle, bo mial zly dzien, bo odwidzi mu sie, zobaczy jaka jestem super wkoncu i wroci.. bzdura !! facet widzac Twoja sliczna buzie przemyslal to na sto mozliwych sposobow i skoro odszedl i powiedzial ze to koniec,to naprawde nie chce Cie juz wiecej widziec i zatruwac sobie Toba tylka - gdyby chcial rozwiazania to ma milion sposobow typu rozmowa,terapaia i inne tego typu.

Gość pieknaAneczka
zatem.. olej frajera ! nie wyszlo mu z tamta to wraca do Ciebie? niech sie nei blazni.

Gość patruka
No właśnie niby z tamtą jest, ale rok temu wrócił bo nie wyszło mu z tamta i chyba byłam poczekalnią. ale dzwonił miesiąc temu i mówił że tęskni za seksem za mną za byciem razem.

Gość patruka
to sprzed roku to jeszcze inna laska, ja widziałam jak krok po kroku w styczniu odsuwa się ode mnie, i w końcu stracił zainteresowanie mną, ale od miesiąca się nie odzywa

Gość patruka
a potem smsy że mu zależy że tęskni myśli i czeka, kocha

Gość patruka
on też nie był ładny, za ładny :)

Gość pieknaAneczka
prosze Cie, znajdz na necie ta ksiazke o ktorej wspomnialam i przeczytaj jesli nie cala tokoncowe rozdzialy - oswieci Cie ! co do mnie - 'moj' byly nie jest super piekny a co smieszne - jego nowa panienka szczerze to mowi bez sarkazmu - nie dorasta mi do piet ani z wygladu ani z sytuacji zyciowej o charakterze juz niemowiac. Bylamniemadra myslac,ze jesli koles jest malo atrakcyjny i 'do ludzi' to nigdy nie zdradzi i to uspa;o moja czujnosc - bzdura ! wlasnie taki niedowartosciowany wezmie pierwsza lepsza dziołche,zeby poprawic sobie samoocene..