Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy udac sie do ginekologa??????

Polecane posty

Gość gość

ino sie nie smiejta,pytam powazne...darujcie sobie zlosliwe komentarze:) mam 30 lat,jestem vergin...i jeszcze nigdy nie bylam u tego lekarza,bo po co :D mam regularne miesiaczki,nie wspolzyję...zadnych niepokojacych objawow.... ale tak sie zastanawiam czy nie powinnam isc?...moze jakies badania sie robi raz na rok?...dostalam zaproszenie na cytolgię....ale to mnie chyba nie dotyczy, bo to jest tylko dla tych co wspolzyją:) wogle mozna tak seobie isc do GINEKOLOGA NA FUNDUSZ JAK NIE MA SIE ZADNYC DOLEGLIWOSCI???

Gość mentolowa lifka
Ja bym nie szla, jak nic ci nie dolega. A nie swędzi Cie czasami? tzn doslownie czy nie swędzi;D

Gość zxcxz
Jak zaczniesz produkować ser:D PS. Vergin? Nie virgin? :D

Gość gość
no wiadomo,ze...:D czasem cos zaswedzi,czasem mam "wiecej" uplawów...ale to mi NIE utrudnia zycia...NOSZE wkaldki i czuje sie swiezo. a nie powinnam u gina jakiegos profilaktycznego usg zrobic? pochwa,brzuch,jajniki...moze "czystosc pochwy"?

Gość gość
lajk a werdżin..UUU!...ju noł łat aj min :classic_cool: kurde to jak pojde do zakonu....to nigdy nie poczuje tego stresu na fotelu ginekologicznym? :O

Gość gość
Oczywiście ,że powinnaś zrobić sobie podstawowe badania to nic ,że jeszcze nie współżyłaś. Do ginekologa należy chodzić regularnie i sprawdzać czy wszystko jest ok.

Gość zxcxz
A dlaczego jesteś dziewicą? Ile ważysz? Na ile się oceniasz w skali 1-10? :D

Gość mentolowa lifka
To juz od Ciebie zalezy. Pewnie ze mozesz isc i przebadac sie tak dla samej siebie. Sprawdz czy nie masz jakiejs infekcji. Na miejscu popros o USG czy masz budowe narzadow rodnych w normie czy wszystko ok.

Gość mentolowa lifka
A może jeszcze trafi Ci sie jakis fajny doktorek, to juz w ogole badanie bedzie samą przyjemnością;)

Gość gość
ja tez dziewica, 2lata mlodsza, mc temu bylam 1szy raz i torbiel 10cm wykryl :-/ a cytologie tez chca mi zrobic.. Dziewictwo nie przeszkadza w tym. Idz.

Gość gość
dlaczego dziewica? A-bo zaden facet nie sprostal nigdy moim wymaganiom? :P tzn pociaga mnie meski intelekt -inteligencja...a chyba jeszcze nie poznałam inteligentnego faceta ktory bylby kawalerem:) ciezko u was z inteligencją oj ciezko... B-jestem katoliczką i chodzę caly rok w golfie :) C-nie dojrzałam chyba emocjonalnie zeby a tak ,ten tego figo fago... Wazę 58 kg.Mam niska samoocenę niestety :) Do faceta na 100% nie pojdę :P Wlasnie ciekawa jestem czy mam tam wszystko Okej, i na swoim miejscu...ale czy nei wyglupie sie idąc do lekarza na fundusz i bez zadnch niepokojacych obajwow???

Gość gość
nie musisz mieć żadnych niepokojących objawów żeby iść do ginekologa na NFZ, idziesz po prostu na wizytę kontrolną

Gość gość
idz na nfz ;-) bez obaw.

Gość gość
Najwyzszy czas na usg i cytologie, ciekawe ile kobiet wie ze rak jajnika czesto wystepuje u bardzo mlodych kobiet, za pozno wykryty jest smiertelny