Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mu sie stało? widziałam chłopaka z krwią w kroku!

Polecane posty

Gość gość

wsiadając do metra zobaczyłam dwóch kolesi młodych, na nogawce jednego zobaczyłam plamy - dziwne bo był schludny, to były chyba ślady krwi! dziwne - pomyślałam. Siedziałam w metrze na przeciwko nich, mieli grobowe miny, jakby ktos umarl, mlodzi tacy 16-19lat najwyzej...zastanawialam sie czemu tacy powazni w piatkowy wieczor, potem wysiadali a ten co mial plamy zasłaniał się z przodu plecakiem i bluzą potem wysiedli, załoył plecak na plecy a koszule trzymał przed sobą zasłaniając wiadomo co, a ja sie zastnaiwm co sie stało?!!? okres?! facetom tez sie zdarza???

Gość gość'ówka
Tak,ma okres. 🖐️

Gość marcelina paszczaaaaak
jaja mu urwalo

Gość gość
ludzie poważnie się pytam ;( to był smutny widok.... może ktoś go napadł i odgryzł mu? no ale wtedy pewnie by zemdlał, czyli skoro mógł iść to nie było z nim tak źle?

Gość marcelina paszczaaaaak
na c**j sie patrzylas

Gość gość
przyglądałam im się, bo byłam ciekawa...ten jeden co miał tą krew to miał też na szyi jakiś medalik - przygalaldam sie bo byłam ciekawa czy to symbol religijny, może wystawił go na wierzch, bo czuł że źle z nim? :(

Gość Wirus`
Czemu nie zapytalas, skad my mamy wiedziec. Pewnie nie jego krew.

Gość gość
to czemu sie z przodu zasłaniał? erekcja? a może faktycznie nie jego krew, ale był pobrudzony i wolał to zaśłonic, moze wdał sie w jakas bojke...

Gość gość
Wiedziałem że kiedyś do tego dojdzie i zaczną to robić.

Gość Dobry pomysł??
A może mu na kolanach siedziała jakaś laska która miała akurat @??:classic_cool:

Gość Dobry pomysł??
"zastanawialam sie czemu tacy poważni w piatkowy". Ten fragment mnie szczególnie rozbawił.:classic_cool:

Gość Wirus`
No ba moze nawet zabil kogos.:D P.S. W kazdej twojej wypowiedzi jest wzmianka o fiucie. Kreci cie swiadomosc, ze mogl komus krzywde zrobic ? :D

Gość gość
Ja kilka dni temu widziałem jak dresiara tłukła dresa. Owszem nie podejrzewam ażeby to wynikało z przewagi fizycznej po jej stronie bo gdyby chciał to by jej wlał.Mimo wszystko możecie wierzyć albo nie ale lała go to z otwartej to z pięści aż "trzaskało"po japie.On tylko stał jak otumaniony pies którego suka ugryzła w jaja. Najprawdopodobniej poszło "o inną kobietę".Motyw zazdrości.Przynajmniej to wynikało z jej wrzasków. Miała niezły prawy sierpowy nawet. Kiedy to się stało była akurat piękna pogoda.I też mógłbym zapytać o co ta awantura jak jest tak pięknie?I to jest takie samo pytanie jak czemu tamci byli tacy ponurzy w piątkowy wieczór?:D Może mieli powód??:classic_cool:

Gość Dobry pomysł??
*-w piatkowy wieczor. No właśnie.:classic_cool:

Gość Dzielnicowy Struś
Właśnie wyjąłem mój kajecik i mam parę pytań. Na której stacji wsiedli?Jak wyglądali?O której godzinie to było i na której stacji wysiedli?

Gość Dzielnicowy Struś
I odpowiadaj mi tu zaraz na pytania bo ci zrobię loki na zimno a tego,uwierz,byś nie chciała.:classic_cool: Mam ciężką rękę.:classic_cool:

Gość gość
gość Wiedziałem że kiedyś do tego dojdzie i zaczną to robić. v v :D:D:D:D:D:D:D